Za razliku od Međedlenda, u Srbiji se u dobrom delu srednjih škola uči latinski, a i za vas je napravljen Gugl, tako da sam i računao na razumevanje, Bosančino.
Alo štreberu bez cvikera, ne uči se latinski samo u 9. gimnaziji.
Razgovaraš sa čovekom koji zna mnogo bolje latinski od tebe, iako ga možeš predavati sa položenom razlikom ispita.
Zato što znam kad sereš, kad pišaš, na šta drkaš, gde kupuješ brijače i koju paštetu jedeš za doručak. Pratim te već duže vreme, a kad se sretnemo, e onda ćemo raspravljati o istoriji. Ali srpskoj, a ne toj tvojoj.
Nema problema, nađi link te moje tvrdnje ili ispadni budala još jedan put.
A boli me kurac da tražim neki tvoj glupi post od pre 2 meseca.
Glup si jbg izgleda da vas nisu dovoljno tukli ovi iz politehničke prekoputa i ovi iz grafičke u blizini.
Sapienti sat.
Hahahah ne znaš ti jedini latinksi majmune.
Za razliku od Međedlenda, u Srbiji se u dobrom delu srednjih škola uči latinski, a i za vas je napravljen Gugl, tako da sam i računao na razumevanje, Bosančino.
Alo štreberu bez cvikera, ne uči se latinski samo u 9. gimnaziji.
Razgovaraš sa čovekom koji zna mnogo bolje latinski od tebe, iako ga možeš predavati sa položenom razlikom ispita.
Otkud ti znaš da sam ja bez cvikera, majmune?
јел га причаш течно расни?
:D
perl harbur je kao nine eleven
aleksandar makedonski je imao samostrijel na leđima
kralj artur je volio da tuče krave
aj dokazite da nije tacno
Zašto mi da dokažemo, teret dokaza je na onome ko iznosi tvrdnju.
Haha bolje dokaze imamo nego Bosni
http://lowres.jantoo.com/mythology-camelot-camels-mistake-typo-king_arthur-11030003_low.jpg
kamila krava isti kurac haha
kažu da im je masakr uradio
1565 kamila ubio za jedan dan
E ovo ljudima neš u glavu ugurati nikad.
Zato što znam kad sereš, kad pišaš, na šta drkaš, gde kupuješ brijače i koju paštetu jedeš za doručak. Pratim te već duže vreme, a kad se sretnemo, e onda ćemo raspravljati o istoriji. Ali srpskoj, a ne toj tvojoj.