Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne ljuti se, samo pročitaj sledeći put šta linkuješ da ne ispadne da lik koji postavlja pitanje zna više na temu od tebe lol
Lionel Mesi: e rekreativni igracu fudbala iz balona koji si nub, veze nemas glupaku
E Care sta sam linkovao?
rek igrač: aj 1 na 1 pičko da te userem od golova
mesi da 7 golova u 2 min
rek igrač: SVAKA TI ČAST POKAZAO SI KAKAV SI ČOVEK
Ne brt, potpuno pogresna poenta ponizavas ljude kojima je istorija hobi zahtevajuci iskljucivo da ne dele informacije koje su tebi profesija, zaista zalosno, zaista...
Moja greška, *pročitaj ponovo na Wiki šta pišeš
Umesto lepo da to uoblicis, doprineses i ostalo koristeci neke usput netacne informacije iskljucujes pravo svakom da bilo sta kaze sto posto siguran da se bilo ko zahvaljuje samo tebi... Nema to nista sa materijom vec nekulturom i nevaspitanjem
Bombašu treba samo malo nežnosti Care. :((((
Evo ga jos jedan poznavalac koji me proganja po forumu...
Naprotiv, ja podstičem ljude da dele informacije, ali to ne znači da ću da tolerišem gluposti, Gvozzu npr. ništa nisam rekao jer je u pravu, čak ni tebi ništa nisam rekao dok nisi namestio gujscu
Aha, a znaci ti imas ekskluzivno pravo da odredis sta su gluposti ok
Bombaš golubijeg srca :}
Imam jbg
E ok samo od sad molim te da svakom upisniku ove teme posaljes pp i da ga upozoris kad pise gluposti nemoj nikog ponizavati javno, velicina coveka je da se spusti na svaciji nivo, ali to se vec uci u kuci
A to bi ti voleo, e pa neće da može. Neistina mora biti javno razobličena, voleli to nagađači poput tebe ili ne.
Aha tvoja verzija neistine ok
Ne znam nista, ali znam kako takvi prolaze u drustvu
Jbg u nauci nema relativizovanja istine, džaba se nadaš
Slazem se zato ti nece biti dovoljeno da iznosis netacan info iz sektaskih knjiha jer uglavnom iznosis poluistine i neistine, ako nisi primetio nikad niko nije potvrdio tvoj info sto znaci da je apsolutno netacan
Ovaj nivo rezonovanja je toliko glup da ni ja nemam volje da se bakćem s tim