Zagonetke

1. Један човјек стави фигуру испред хотела , плати и оде. Шта се десило?

2. Cepa monopol, mislim da je ovo bilo već

3. E a ja da sam ova žena ja bih pokušao dizađem nekako, baš je glupa.

4. Čovek hoće da se ubije. Zaleti se i skoči kroz prozor. U trenutku kada je već poleteo čuje kako mu zvoni telefon i pokaje se, ali kasno. Zašto se ubio? Da napomenem da nije imao ljubavne, poslovne ili društvene jade...

5. mislio da mu je crko telefon, hahhaaa

6. Mislio je da je gluv kad ono međutim lololol.

7. Nije ništa otoga...

8. Има л породицу тај човјек?

9. Možda ima, možda nema...

10. Mislio da mu neko umro, al' ga ta osoba zvala ?

11. Хтио је да се убије значи има проблем.
    Е сад који? Није љубавни, друштвени, пословни..

12. Мислио је да је његов нови телефон, за који је дао 6 својих плата, покидан, кад оно међутим..

13. јел звонијо фиксни или мобилни?

14. Ja samo ušla da izrazim svoje čuđenje što vidim Turga na nekoj temi koja nije o defkama ili fudbalu. :P

15. Па каци ушла дај допринос и ПОГАЂАЈ :)

16. U trenutku kada je već poleteo čuje kako mu zvoni telefon i pokaje se, ali kasno.

Pa verovatno mu Telenor isključio telefon zbog neplaćenog računa od par iljada evra koje mu je u romingu napravio automatski apdejt peča za mape na njegovom novom ajfonu 5 (a lik prodo traktor da kupi novi ajfon 5), pa on uplatio, Telenoru zbog greške radnika u banci nije stigao izveštaj o uplati (a lik prodao kola da plati račun!), pare otišle na račun sekte antigalaktičkih guštera, gušteri ne vraćaju pare, Telenor neće da mu ponovo uključi fon, i eto tragedije... On skače kroz prozor, a telfon zvoni, zove operater Telenora da kaže kako su ipak izboksovali kintu od gušterova... Avaj, kasno...

17. Desila se neka katastrofa i mislio je da je jedini preživeo pa je rešio da se rokne a onda mu je zazvonio fon i video da nije jedini ali kasno...Neka nastavi neko, ja odoh

18. Šta ako mu je stigla poruka od Telenorovog autobota?

19. Čovek hoće da se ubije. Zaleti se i skoči kroz prozor. U trenutku kada je već poleteo čuje kako mu zvoni telefon i pokaje se, ali kasno. Zašto se ubio? Da napomenem da nije imao ljubavne, poslovne ili društvene jade...

Истрипово се лик да је попут Вил Смита једини на свијету, када му је зазвонио телефон сконтао да није једина особа на свијету.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.