Ако је и ово било, јебига. Иначе, мени требало пола сата да скапирам и кад су ми рекли у чему је фазон, љољ.
Био краљ, им'о два сина. На самрти каже узмите коње, и идите у свет, чији се коњ врати други, њему ћу дати царство. Крену тако они и досете се да се потркају коњима до замка. Нешто су урадили пре него што су се потркали. Шта?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Puna škola vrata, niotkuda đaka!
vukajlija he-he
Dajte neku normalnu zagonetku dok mi nije otisla baterija.
Ако је и ово било, јебига. Иначе, мени требало пола сата да скапирам и кад су ми рекли у чему је фазон, љољ.
Био краљ, им'о два сина. На самрти каже узмите коње, и идите у свет, чији се коњ врати други, њему ћу дати царство. Крену тако они и досете се да се потркају коњима до замка. Нешто су урадили пре него што су се потркали. Шта?
Bacio sam ja zagonetku, ovu:
Rakune, bilo pre desetak strana, pročešljaj malo...
Bilo je ovo, cek da se setim.
Znači Rakun dečko, bilo je 3 puta, čisto da ti kažem.
Aha, zamenili su konje, tako da onaj ko prvi stigne sa konjem od ovog drugog kobedio. Otiso sam.
А јес', јебе ми се да пречешљавам све стране. Бупнем је, ако је било, јебига. Ако не, решавајте. Стави ти већ неку, ако ништа.
Zvao se jebeni Bendžamin Baton.
Puna škola đaka - niotkuda vrata, šta je to
.
.
.
.
Pa masovna grobnica...
To je štrajk jebo vas ja... Aj cepajte dalje, neću smetam
Која реч кад је читаш од назад нема прво слово?
KEVO. Fali joj slovo Č da bi bila ČOVEK.
Није
Kamen!
и ти си чито а?
Šta? Ovo je inače prastara fora...
ништа, мислио сам загонетне приче, одатле сам извукао ово. Нема везе, цепај.
Neka neko drugi cepa, ja idem odavde...