Zagonetke

1. Jebem ti život, koji šizofreni post.

2. Ako im fali par centimetara, onda treba visi nizem da stane na rame.. Posto je ovaj visi ima i duze ruke pa ce moci da skine loptu. A sad se jebite svi, vise necu nijednu zagonetku da vam postavim!

3. а деееееееееее
    немој се једити

4. Sad za kaznu sto ste me podjebavali imam pravo na jos jednu.
    Iz muzeja je ukradena Tutankamonova kocka koja je sva od zlata i ima ivicu 20cm. Jedne veceri je ukradena ta kocka. Jedini svedok je bio nocni strazar. Kada su ga ispitivali o kradji kocke on je rekao sledece:"Lopov je razbio staklo, scepao kocku i brzo istrcao napolje. Nisam mogao nista da uradim." Detektivi su znali da strazar laze. Kako?

5. Е ова је зајебана,морам да признам..

6. Velika je to kocka od zlata, a ako je tozla teško (odnosno gusto), onda je malo verovatno da je tek tako s kockom 20x20x20 istrčao pored čuvara. A i zavisi koliko je čuvar plaćen.

7. bas tako highlighter. Kocka dimenzija 20x20x20 od zlata je teska 108.8kg sad sam izracunao, tako da nije mogao tek tako da je scepa i brzo istrci.

8. Velika je to kocka od zlata, a ako je tozla teško (odnosno gusto), onda je malo verovatno da je tek tako s kockom 20x20x20 istrčao pored čuvara

+1
    Због тежине коцке су га извалили.

9. A o kakvom staklu se radi? O prozoru kroz koji je ušo/izašo, il staklo u kom je bila kocka?

10. Znači staklo ko jebe a. Pa dobro..

11. Kalashnikov
    Znači staklo ko jebe a. Pa dobro..

staklo je potpuna irelevantna stvar

12. Pročitao sam sve postove. Žao mi je što temu nisam ranije zapazio. Ima nekolilo sjajnih problema. Kako trenutno miruje, postaviću nekoliko (zavisno od interesovanja) pitanja, za početak će to biti pitanja za mlađe osnovce, tek da vidim s kim imam posla.

Gori pet sveća. Ugasiš dve. Koliko ih ostaje?

13. Контам свих пет. Ниси дезинтегрисао свеће.

14. Онда икс факторијел? НЕМРЕШ БЕЗ ПОЧЕТНИХ УСЛОВА ЗАДАВАТ ПИТАЊО

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.