Zagonetke

1. Jebite se, nemate pojma.

2. Slepi miš ima veća krila od uloška i on pije krv, a ne upija je, jor argjuments ar invelid!

3. Meni je davno ovo ispricao covek, ali smo se rastali i ja je nosam resio, niti iko koga ja znam i kome sam ispricao, neki tvrde i da nema resenja, al ajde...

Imas onu vagu sa dva tasa, i 12 kuglica, od kojih je jedna ili malo laksa ili malo teza od ostalih, i tri merenja da ustanovis koja je to kuglica. Svako pomeranje se racuna kao merenje, pa i zamena mesta kuglicama sa jednog tasa na drugi.

4. Postavio Pisac i dao neko nerealno objašnjenje koje je njegov burazer, inače genije, smišljao mesec dana.

5. Mancestere
    Kad se preselis u ameriku, onda necu biti u pravu. Sada jesam. JA JESAM!
    http://www.dodaj.rs/f/3P/BC/4rNqwG55/untitled.png

6. Znam ja da ne piju, baš sam i mislio na ove u Južnoj Americi.

7. Ugrizu kravu, i onda ližu ranu celu noć, a imaju u pljuvačci neki enzim koji sprečava zgrušavanje. ŠTO MISLIŠ DA SAM NEOBRAZOVAN DECXKO?!

8. Ali u pitanju nije postojala nikakva specifikacija koja govori da to nešto postoji isključivo i samo u Srbiji, odnosno Evropi tako da ti je argument ponovo invalid. HA!

9. U kojoj drzavi zivimo? Srbija oleeeeeeeeee, oleeeeeeeeee!!1

10. @ Puppetmaster

Da tacno, onaj sto je meni ispricao tu sa kuglicama je rekao da je prvo potrebno resiti ovu sa polugama, i da je kljuc u njoj, a tu je fora u decimalama, ali opet nije moglo...

Haha taj sa parama iz ove emisije je posle svega pokusao da opljacka pare ispred menjacice, al ga stigli i umlatili...

11. Kuglice su 123456789ABC :)
    Meriš prvo 1234 i 5678 pa ako su iste onda imamo slučaj 1, koji je jednostavniji, a ako su različite imamo slučaj 2.
    SLUČAJ 1 (falična se nalazi u 9ABC):

Uzmeš 123 i meriš sa 9AB, ako su iste onda je C, a u suprotnom znaš da se nalazi u 9AB i da li je lakša ili teža, pa zato meriš 9 i A i rešio si.
    SLUČAJ 2 (falična se nalazi u 12345678):

Uzmeš ABC5 (jednu iz druge četvorke i 3 koje su sigurno ispravne) i meriš sa 6784 (jednu iz prve i 3 iz druge četvorke):
    Ako su jednake onda je među 1, 2 ili 3, jer smo njih izbacili iz merenja a pošto sada znamo da li su lakše ili teže ovo je trivijalno;
    Ako se odnos nije promenio (u oba merenja je ista strana tasa bila ista), onda je 6, 7 ili 8, jer oni nisu menjali stranu, opet trivijalno;
    A ako se odnos promenio, onda je ili 5 ili 4, jer su njih dve menjale stranu, a pronalaziš faličnu tako što meriš jednu od njih sa sigurno ispravnom.

12. Дајте неку загонетку за коју нису потребни интеграли и атомска физика.

13. Aaaaaaaaaaaaaaa...:)
    Kurac bi ja ovo resio, a time sam ubijao vreme na strazi u vojsci... Nema veze, naucicu napamet pa cu da se kurcim...:P

14. Дајте неку загонетку за коју нису потребни интеграли и атомска физика.

+ 123
    EDIT Jebač koga pratiš? Samo jedan autor pa me zanima koga? :)

15. Vidru 100%
    Nego, mene interesuje dal ce ovog Spasica da puste iz tvorza nakon one uredbe, mislim prvi mu je zlocin i tako to...

16. Hvala Atife. Ima logike. Jebač neš jebat.

17. ааањњњ, само мене прати :р
    :*

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.