Zagonetke

1. ma samo vi zadajite, ja ću samo da se igLam. :)

2. Је л' морам да дам одговор на неку загонетку или могу само да напишем?

3. Ja kurčevače...

Ipak je moja teorija o povlačenju olovke tačnija!

4. Samo napiši Ranavej.

5. Ja mislio da je po američkom sistemu ocenjivanja lololo.

6. Можда је била, можда није :)

То и кад скроз нестане, увек пола остане.
    Пола кад му одузмеш, увек то остане.

7. Мрзело ме да листам :) А неке математичке зајебанције?

8. Zašto nije američki sistem ocenjivanja decxko?! lol

9. Ај ја ћу да вам копирам пошто не знам :Д

Cetiri devojke su na letovanju i ulaze u vodu. Jedna na sebi ima bikini, jedna kupaci kostim, jedna je u toplesu, a za cetvrtu vam necu reci.
    Kada su otisle u dubinu, dogovore se da svake dve od njih u narednih 15 minuta budu na istoj razdaljini.
    Sta je na sebi imala cetvrta devojka?

10. Не знам, ово сам нашао на једном сајту и нема одговора, има само на пар тих задатака

11. Шлауф? :) хааха

12. Pa šta onda postavljaš :D .

13. pa eto
    očigledno ronilačku opremu, jer ne'a šanse da se namjeste (na površini, 2d) tako da budu sve 4 ravnomjerno udaljene jedna od druge, tako da će četvrta morati da zaroni da obrazuju to geometrijsko tijelo (piše u komentarima tetraedar, ja sam samo formulisala priču, nisam se sjetila) :D

14. Па да би свака са сваком била на једнакој удаљености морају да се поставе тако да је свака од њих теме замишљене правилне тростране пирамиде, значи ове три се брчкају на површини а ова четврта има ронилачко одело и зарони до одређене дубине и онда се поставе тако да растојање између њих буде једнако и тако се брчкају 15 минута.

15. Лоло ја док се двоумим да л да напишем џетпак ил ронилачко одело Видра одговори пре мене. :Д

16. samo 6 minuta, nije puno :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.