Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. TKOZE I KSELA ULAZITE GORE NAVEDENU SOBU!!!!

2. Коме причаш то Џело?

6.коло = РЕД : БЛУ 1:2 (1:0 , 3:4 , 0:3) ??

3. Koji si ti tard, to nije humano. Ja koji sam uvek tu, i uvek spemujem i komentarišem, muljam i surfujem? Ne znam da li si primetio do sad, ali Zeki me uvek proziva, kao i ja njega. On čak i nema Šokera među prijateljima na fejsbuku, i nisam ti ja kriv što ti je net sranje.

4. Ma mrs, ne vredi dolaziti vise.

5. Pički i seljačini. Zašto pitaš, Laki?

6. Net mi je sasvim solidan i ne želim više da se raspravljam s idiotom.

7. Hoš da te prijavim sad za vređanje dechache? lololo

8. Ne vređam samo ja.

9. Разумите , овај распад је последица катастрофалне вечери по наш хакс , доживели смо један тежак пораз и у дербију лагано изгубили .Сутра ћемо вероватно играти против неке екипе на СХБ. Али , пошто ја обављам доста функција овде (трололо) мислим да би неко други могао да води репрезентацију на СХБ.

Тког је вођа већ 2 победничке екике у нашим надметањима и овом приликом га питам да ли прихвата позицију селектора?

10. Ne zanima me dechache, ionako bih sada trebao da ležim i ne pomeram se.

11. Pa ajde kad te već mrzi. Lolololo
    Kaži im tamo na shb da ne kenjaju...

12. НЕЋЕМО ПИЖОНА (читај кселу), ОЋЕМО АНТАРУ(читај Тког)!!!!!!

13. НЕЋЕМО ПИЖОНА (читај кселу), ОЋЕМО АНТАРУ(читај Тког)!!!!!!

TAKOE!
    Ja sporazumno raskidam ugovor sa HBSV-om i prepuštam ulogu kapitena svog tima Lakiju.
    Edit:
    Tkože izvini za provokacije, samo sam tražio razlog da odem sa mesta kapitena. :*

14. Тког је нови селектор ХБСВ-а , уједно и нови капитен.
    Дужности су ти да уговараша мечеве и окупљаш екипу за исте.
    Остављам ти слободу избора састава за мечеве , али ја и даље одлучујем ко улази а ко излази из ње на прелазним роковима.

15. Kako bre novi selektor? Valjda sam samo kapiten na SHB?

16. Laki je Tole, ti si Antara. Sve jasno.

17. Па синак то је наша репрезентација , тако да си селектор :). Ако си мислио на главно мудо , председника савеза ,то сам и даље ја.

18. Ако си мислио на главно мудо , председника савеза ,то сам и даље ја.

V.D. predsednik saveza, ne zaboravi dechko!

19. :)) Ксело ел ћеш и даље долазити да играш бар?

20. U sledećih 10-ak dana uglavnom da, zavisi u kakvom sam stanju, ako imam ogromnu temperaturu kao sinoć, onda jok. Kasnije dolazim, osim ako jebem, tj. ako me ne šutne za ovih 10 dana lolo