Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. LAJKIEEEEEEEEEEEEE BACI MI MUDORATORA DA BANUJE MN SEV!

2. Вечерас наша лига.

3. jel onda igramo onu makedonsku ligu ili shb laki?

4. Под "наша" мислио сам ову на вуки од 2 тима.

Па види , до вечерас ћемо донети одлуку шта и како за СХБ , па у зависности од тога ћемо одлучити шта ћемо да играмо.

5. :) skontao sam da igramo vuku veceras, nego te pitam ne vezano za to sto si napisao gore. realno je da ce se igrati shb ne znam samo sta ce biti sa makedonskom :) tu ce biti zesca ispala :)

6. Ovi makedonci vec napravili ligu... Laki jel igramo tamo da otvaram teme?

7. Ne mogu da udjem, Laki jesi menjo net?

8. Ne mogu sve mu jebem!

9. 4.коло = РЕД : БЛУ 0:3 (1:3 ,2:3 , 0:3 )

Marko_bre потписао за РЕД! Мојне Марко да ме тераш да радим овакве ствари и мени после глупо :))

10. Evo mene, al' kasno, jebiga.

11. Inace ja sam novi kapiten masona. Sledeci mec Kole nazad-Laki napred-ja napred, a ksela laguje.

12. Tkog izdominiro odabirom ekipe! Ponovo majstoriše!

13. Tkoze prestani da se hvalis da ne bih bio primoran da iznesem razlog mog prelaska u masone.

14. Pa ono, po prvi put ti biraš ekipu sam, početnička sreća.

15. Е да , када сте ви изашли из оне Импреове собе , Зез Импре и ја смо у два меча од по 15 минута савладали елиту СХБ-а , Калаверу , Клеа и Аимара , обе по 1:0

16. Да вас обавестим екслузивно о новим одлукама на СХБ.

-Обе лиге се настављају с тим што у првој неће бити првака већ је одигравање настављено због одређивања позиција за бараж.

-Из друге у прву иду прве 3 екипе.Позиције 4,5,6 иду у бараж са позицијама из прве 6,5,4

То је најважније што нас занима , дакле пожељно је једно од прва 3 места , реалност је 3. , али једно од прва 6 је императив највећи.

Детаљније о свему за неких сат или мање на СХБ форуму .....

17. ja samo da rifresujem.,...

18. Samo da obavestim da cu veceras ozbiljan biti.

19. Од 22:30 играмо на 2 фронта ,СХБ и македонску лигу ,детаљније Тког ....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.