Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. impressionism
    Лаки, твоја процена је глупа. Подела је очајна. То и ја смо једини у блу који смо до сад били иоле редовни.

ne brini, tu sam ja da izvucem prosjek lolo

2. Него , дедер , да вас упознам са неким новитетима у новонасталим собама СХБ "хакера" БлекКобаза.Човек још експериментише и прави игралишта , али ево описи за ове до сада.

http://www.haxball.iz.rs/

АнтиБункер - Исти као класик само што су голови већи , како би се бункераши у 2в2 елиминисали.

Фрее4Алл - Исти као предходни само што нема круга на почетку који блокира играче који су постигле претходни гол

Арена - Мали коцкасти терен са головима као целе гол стране.Слободан старт.

ЗлиГли - мало већи класик

КалавераБиг - највећи терен до сада ,огроман је.

Тимми - посебан терен за рагби

МурињоБиг - класичан БИГ само што нема голова , терен за вежбање тактике.

АренаБиг - Арена , само велика :))

----------------------
    Ја сам предлагао терен у терену , мањи у већем ,са две излазне капије са малог у већи , 4 гола и 2 лопт , ал каже да то тешко за изведбу , лоло ...

3. E ako ste poceli bez mene......

4. Pa sta je ovo koji kurac, ja ni u jednu ne mogu.

5. Laki kod tebe ne moze niko da udje jos smo u mojoj sobi.

6. Laki oooo Laki vrati nam se... Nemamo host dobar...

7. ne mozemo mi da udjemo kod tebe tkoze, ko ima tamo neka neko drugi proba, ili linkovi ne rade, ili je neki bug nemam pojma

8. Znam evo sad ce Buka...

9. Ako je impre tamo neka on pravi.

10. Koji je naziv sobe, ima bug, kucam nick kaze wrong password :D

11. Hahah isto ko jorgan.

12. silvina soba
    sifra vukavuka

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.