Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Нешто сам размишљао ...... Ако се пласирамо у прву лигу на СХБ , да региструјем тим ХБСВ 2 који би по правилима играо другу лигу јер је нов тим.Ту би играли они који не добијају шансу у првом тиму од суперстарова (лоло) , а и то би мало побољшало перформансе свих играча , плус би већи број играча имао прилику да репрезентује вукајлијашки дрес .... Ко би све ту играо ,па ... у договору са Ткогом би утврдили спискове , али ја на уму имам Марка , Кокошку , Јоргана , Седпласа , Зеза , Кселу , себе ...

Вечерас је велики број победа у игри у нашој лиги , наставља се 11. коло од 1:0 за БЛУ , и цело 12. коло.Вечерас наша лига има приоритет , СХБ може пре или после , мада мислим да га и немамо у плану за данас ...

2. SHB za danas ne igramo sigurno.

3. Oce neko da pravi?

4. Ne igram vise, povlacim se u penziju.

5. А таман би играо за Б репку , е животе луталицо .....

Него , вечерас се одиграло једно вече за памћење на хакс лиги вукајлије.6 играча у соби , један од БЛУ играча присутан само телом , то јест куглицом , Импре.Играли смо 3в2 буквално са мртвом куглицом која се активирала тек у другом полувремену 5. меча.

РЕД : Седплас , Марко , Лаки
    БЛУ : Тког , Зез , Импре (мртвак)

Што због лагова , што због разних околности ......

11.коло = РЕД : БЛУ 1:2 (0:2 , 5:3 , 0:8)
    12.коло = РЕД : БЛУ 1:2 (2:3 , 3:7 , 3:2)

Брука и срамота .....

Што значи , да у последња 2 кола морамо да тријумфујемо са по 3:0 како би победили , да им узмемо све , да добијемо сваку .... имају право само на 1 добијену у ових 6 текми ,ако буде тако биће 21:21 и играће се златни гол , 1 гол за цео шампионат ...

6. Ipak necu otici, povremeno cu uletati kada mi ostane vremena. Ovako se cimam za haks, nerviram se bez veze.....

EDIT: Utorak i Cetvrtak me nema, a ostale dane ako budem imao vremena.

7. Јорган је капитен БЛУ тима пошто је Тког дао оставку.

8. Јебем ти, немаш где да играш хакс...
    2 на 2 собе су пуне, остало су неки дебили
    једни ме банују јер сам кокошка...
    ајде нек прави неко...

9. Ja ne mogu u tvoju tkoze.

10. Ni ja, ako ti je jos aktivna.

11. 13.коло = РЕД : БЛУ 0:3 (0:6 , 0:3 , 0:1)

Укупно :
    РЕД :16
    БЛУ :23

Све је готово , све је пијано , БЛУ је освојио шампионат.Честитке.

Списак играча за наредну сезону :

Лаки
    Ксела
    Седплас
    Кокошка
    Коле
    Тиаго Силва
    Марко_бре
    Импресионисам
    Зезатор
    То
    Тког
    Јорганџија
    СнобиВанКењоБи

12. http://www.mediafire.com/file/g114a2n04wesphm/NION.hbr haxball tube не ради али окачићу касније када буде радио.Ево линка за даунлоуд снимка ...

Ево и састава

http://www.dodaj.rs/f/2K/jZ/3sVANuq3/dasdasdasdasdasdasd.png

Моја процена је да је БЛУ опет јачи по именима.Прошла сезона је била за заборав , доминација једног тима , одуства важних играча за редсе ... Надајмо се бољој атмосфери и јачим утакмицама.

Сезона 4 почиње сутра у 22:30.

ЕДИТ: Али имамо амајлију у тиму , талисман , Зезатора!3 трофеја има, значи нема да омане екипа са њим .......... али у исто време имамо Колета и Марка , који нису ниједном подигли пехар до сад , лоло ....

13. Лаки, твоја процена је глупа. Подела је очајна. То и ја смо једини у блу који смо до сад били иоле редовни.

14. Осим тога сад су практично сви голмани у ред тиму.

15. Синко ,ја сам рекао за имена , не за редовност.А то за поделу , па , капитени су тако одлучили , шта сад ...

16. Pricas gluposti impre...

17. Ja ne mogu oci. Verovatno zatvorili sobu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.