Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Koji kurac kad smo svi prodali... Nista, kako stvari stoje za prolazak u prvu ligu na putu nam stoji Dabl Sot. Nije ih nemoguce pobediti, ali nije ni lako, moracemo izvesti najjaci tim za tu tekmu... I da, Kole, jebao te Gospodar prstenova...

2. Људи остајемо у другој лиги осим ако победимо Дабл Шот у баражу, што су гарба, лолер и бункераш. Мада, чујем да ће можда да се распадну. Онда бисмо прошли. Ко зна.

3. Ткоже, кад си већ планирао да не играм у нападу, што ниси звао лакија или зеза да бране. Рекао сам ти да не умем :(

4. Е животе .....

3.коло = РЕД : БЛУ 2:1 (3:2 , 5:2 , 1:2)

5. Zato sto su jebeno otisli a na forumu nije bilo njihove sobe... eto zasto

6. 4.коло = РЕД : БЛУ 1:2 (1:4 , 3:4 ,7:0 )

7. Тког .си ти уопште видео где се договара бараж са ДШ? Имаш у теми "актуелна 3в3 лига" , погледај.

8. Lololo nisam, sad cu postovati.

9. Једна утакмица за остварење циља! Ово мора да се одигра са најјачим саставом.
    Реално гледано , немамо шансе у отовреној игри против њих , иако су они увелико зарђали и из форме.

Мислим да не треба да понављам ове основе хакса али на нашим утакмицама видим да многи греше.

БРАНИ СЕ СА СВА ТРИ ИГРАЧА , нема тога да један чучи напред и дрка курац.Када је лопта у углу један врши притисак на лопту , голман на првој стативи а други мало испред голамана или поред њега покрива простор , а не на средини гола или иза голмана , која је јебена поента тога?!

Када нападају фронтално играмо ЗОНУ.Писао сам шта је зона и то је најефикаснији начин одране ако се одигра како треба , доказано у пракси много пута.

За напад , јебига , како знате и умете , имамо једног мајстора који може сам да преломи , али нису ни они сисали весло ....

10. samo da vas obavestim da koka nece dolaziti do nedelje...

11. Evo veceras mozemo ako se skupi prva postava da odradimo taktiku i da se pokaze kako se ko treba postavljati u slucaju odbrane...

12. имамо једног мајстора који може сам да преломи

Хвала лаки :) лолололо

13. ne mogu udjem kod tkoga u sobu... moze neko drugi da hostuje?

14. 5.коло = РЕД : БЛУ 1:2 (0:5 , 1 :3 , 4:2 )

15. pobjegla iz aktivnih

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.