Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. http://www.speedtest.net/result/1650623773.png
    Evo moj al jebiga kad Mare i Jorgan ne mogu da udju.

2. РЕД 3:0 БЛУ
    службени

3. Чекај, какво је ово срање?! Ја сам оставио пост да нећу долазити јер не могу да играм. Зашто се није појавио...

4. eto koliko si trazio da budes kapiten, a sad vec zaostajes samo tako. Vidis da nije tako lako kao sto si mislio..

5. Импре, дошли су само зез и микић, зато је службени

6. Несрећне околности, Импре се сјебо, мени се сјебо нет, То не знам који му је курац.Свака част Зезу и Микићу, али тврдим, када играмо у најјачем саставу победићемо сваку утакмицу.

7. To ti tvrdis. :)

8. vecina zna da ne mi ne odgovara onako kasno da igram. potrudicu se makar veceras da dodjem.

9. Nasao si kad da dodjes, veceras se ne igra ako se ne skupimo... Ja cu videti da li mogu.

10. Наизглед нет ми се повратио а и Импреу рука пролази па ће БЛУ од сутра да буде на окупу.

11. Сутра почиње сезона на СХБ. Циљ - пласман у прву лигу. Изјасните се да ли да играмо сутра нашу лигу јер ће већина славити или бити на слави. Ја сам за то да не играмо сутра.

12. ja slavim. ne igram sutra.

13. Ja brate slavim 3 dana, tako da nisam za sutra nikako, a ni naredna dva dana, veceras sam tu..

14. Импре, направи собу када дођеш и дај нам до знања.

15. ne mogu da udjem kod lakija

16. 3.коло РЕД : БЛУ 0:3 (1:5, 3:5, 1:3)

Сутра се лига не игра.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.