Sve baguje
  • P

Brate mili, ovo je više nepodnošljivo, sajt baguje uveče kao nenormalan, a sad je još gore pošto je www2 i www3 ukinut. Kaizi, ili uvedi još jedan server ili nam vrći www2 i www3. :P Ne možeš da uđeš na forum, čet, ne možeš da napišeš definiciju, a i ako napišeš, ne može niko da je pročita jer sve baguje.

• sedplas

sjebalo se mnogo
    ranije kad zakuca vuka mogao si lagano dodas 2 u url i bole te kurac.... sad nema jebga
    popravljaj kazane

• СМарко

јеа.. И мени...
    Кочи, газда, јебига, баш кочи, чак се и ја изнервирам после 5 минута дркања у покушају да читам или пишем нешто....

• Pišem Uz Vetar

Platite ktitora ko ja, i nema problema.

• Loksi

I ja imam ktitora pa opet BAGUJE!

• Električar 

Ne seri popišani, svima baguje.

• СМарко

Павле, не каки, ја сам Црногорац :Р

• Loksi

CRNOGORAC JE, AL' NAJLEPŠI!

• P

A i danas umalo da budem banovan zbog spema jer nije htelo da mi pošalje post na forumu, pa sam kliktao kao manijak, i pojavilo se njih milion.

• Јованча

Дај, кажи макар које порниће скидаш, сигурно имају ови наши вукајлијаши. Ем се мање мучиш, ем ће сајт да ради. лооололо

• Hydrog3n Cyanide

Hoćemo www2 nazad. Taj je meni pouzdano radio. A ovaj trenutni, svaki put kad uveče nagrne veliki broj korisnika, počne da trokira.

• P

Sad kad mi je Sporajlija konačno proradila, da vam se izjadam. Danas mi je sajt bio totalno deformisan, a i učitavalo ga je 300 godine. Tek sad radi kako valja, mada znam da je to kratkog veka, uskoro će opet da baguje. Aj' se kladimo u kol'ko sati će da rikne! :)

• Lutak iskrivljenog L

Barracuda
    Hoćemo www2 nazad. Taj je meni pouzdano radio. A ovaj trenutni, svaki put kad uveče nagrne veliki broj korisnika, počne da trokira.

ktitori su po difoltu na www2
    moderatori na www3
    a kaizen na www4, njemu najbolje leti jer je sam, pa ga boli kurac sto vama zakucava

• Šalabajzer

Kod mene i sad šteka, ne znam koj kurac su ukinuti oni serveri...

• Ronnin

Dizastr, torali dizastr.

• sunshine

ktitori su po difoltu na www2
    moderatori na www3
    a kaizen na www4, njemu najbolje leti jer je sam, pa ga boli kurac sto vama zakucava

Pišaj po sirotinji...

• Др Јанковић

Требало би направити www0 за новајлије.

• Хујо Смрад

Jebite se, nije mi bagovao pre nego što sam ušao na ovu temu!

• Фрањо Дивљак

Мени ради као никад до сад... Очекујем баговање чим постујем ово.