Sve baguje

1. jes sajt preopterećen previše. loaduje se jebote pola godine nešto

2. Gori server, Vukajlija se ruši, Krajišnici, vraćajmo se kući!

3. Gori server, Vukajlija se ruši, Krajišnici, vraćajmo se kući!

Са Вукајлије кренули су вуци
    враћајте се на фејс постерџијски Турци

4. e, a stvarno prevršilo svaku meru jebote...

5. Ljudi, molim vas unapred bez vredjanja, ali malopre sam napravio jedan poster, stavrno mi je dobar ali nije proslo ni sat vremena, poster mi je obrisan vec! Valjda po pravilu, ako po nekim principima ili pravilima ne zele da ga objave, bar ne moraju da ga brisu, nebitno. Mene samo zanima da li je u pitanju neki bag ili ja to imam febrilne konvulzije ni zbog cega?!

6. Pero...šta da ti kažem...viš da baguje sve živo, moguće da ti i poster zabagovao u etru...

7. E hvala ti, utesi me. Jebote tresem se, nervira me sto prolaze svakakvi posteri a moj je bio bas kul. Nije plagijat, bla, bla, sve sam ispostovao! Valjda ce ovo uskoro da se sredi, sta mislis? :)

8. Opusti se, to je samo poster čoveče, sve je to Matriks.

9. ma puca Kaizenu server za nama i za našim mukama, ni malim prstom da mrdne.

10. Шта хоћете, да вам игра салсу?
    :)))

11. a ne to će črč. a ti tango. :))

12. febrilne konvulzije

ВЛАСУЉАР СЕ ВРАТИЈО

13. ktitori su po difoltu na www2
    moderatori na www3
    a kaizen na www4, njemu najbolje leti jer je sam, pa ga boli kurac sto vama zakucava

koja nepravda, nek se jebava on sa modovima na www4 a nama nek omoguci da ulazimo preko trojke i preko ovog obicnog. kaizene tiranine!

14. Sređujte ovo ako boga znate...

15. ja ne mogu više 'vako radit'!

16. Meni baš dobro radi. Razbio sam samo tri monitora za sada.

17. izgleda da od svega samo izbacivanje definicija radi.
    moram jednu defku čet'ri puta da brišem i 5 puta ocjenjujem. aman! nemoj da se neko požali na nas, sada, kad i www3. baguje! :)

radi i skidanje glasova, doduše, al jeb'o to.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.