Sve baguje

1. Koji je ovo kurac? Ubija koliko baguje.

2. postargornji, baguje ti sajt danas!

3. Каизене, укључи веш машину 'место серера, можда ће брже да ради.

4. ne razumem se najbolje u to kako funkcioniše sajt, ali možda 500 postera na svakih šest sati pravi problem. 500 poprilično usranih i jadnih postera.

5. Opravite aplikaciju za pravljenje postera i turite je na fejsbuk. Onda će na sajtu ostati samo normalni ljudi i radiće ko sat.

6. Opravite aplikaciju za pravljenje postera i turite je na fejsbuk. Onda će na sajtu ostati samo normalni ljudi i radiće ko sat.

Mozda je sala, ali ovo stvarno ima smisla. Oko ponoci je nemoguce uraditi bilo sta (da se oceni 20ak defki meni je juce trebalo pola casa), najverovatnije zbog upload-a postera. Unapred, izvinjenje ako je sve sto sledi lupanje. Ako se aplikacije za FB ne hostuju sa sopstvenog servera (da li je tako?), mozda bi moglo da se odradi da aplikacija vrsi pravljenje postera i kompresiju (i sadasnja kompresija, cini mi se da je quality 80, je premala, moze da se ustedi 20%-25% bez neke previse vidljive razlike). Ne znam kako funkcionise pravljenje postera, ali mislim da prevelik deo toga ide preko servera (sudeci po sporosti). Da napomenem, nemam ja pojma o ovome, ali mislim da bi veci deo obrade mogao da se prebaci na korisnika, poveca kompresija, smanji opterecenost servera i olaksa zivot kada je veca posecenost.

7. ali kad bi prebacili tu aplikaciju na fejs, posjecenost bi pala i kaizenu bi bilo mnogo manje para (nagadjam da je tako). a svi znamo da to nece da uradi...

8. aplikacija bi radila samo kreiranje finalnog jpeg-a (postera) i upload te konacne verzije - dakle, ne gubi nista. odradi i mogucnost login-a sa fejzbuk profilom, obavestenje vrste "napravio sam poster, tako sam ponosan - neka svi moji prijatelji vide kako sam genijalan" i imace posecenost 200%

9. Šta se ovo opet dešava koj moj?

Ja samo da se javim, ako uopšte uspe da mi pošalje ovu poruku. Pozdravčić od Plee-a. :)

10. ajde opravi ga vise

11. Salmonelo, to lepo u predloge.

12. Sajt ponovo umire, umire, majko.

http://www.youtube.com/watch?v=VNiB0v_ju4I

Pa jel za ovo plaćamo ktitor? KAIZENE VRAĆAJ WWW2!!!!!!!!!

13. Baguje zbog svežeg priliva postera koji se brzinom svetlosti kreću od prve do stote strane, prozuje k'o kineski voz, pa ako stigneš da ih vidiš super, a ako stigneš da glasaš onda si fenomen :)

14. baguju mi novi posteri.
    ne vidim ih ni pojedicno, a ni kolektivno... za cudo, odabrani se vide odlicno...
    valjda komp ima neku svoje ocene za postere...
    'e l' do sajta il' do mene?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.