Marko Keselj ...@BratPantela dobar je Raduljica u fazonu skroz , I ovaj tvoj I onaj moj :)
BratPantela Пиркам неку амстердамку посло ми Миралем начи патос. Nikola Loncar odgovara @BratPantela posalji malo za Españu tebra da i mi malo pirkamo!veliki pozz ...Opet Pantela @nikolaloncar воло сам да бацим окано на покоју текмару каци ђускао са кожном лоптом широм Европе спорцки поздрав! ...Opet Loncar @BratPantela i ja na tvoju tekmu tebra,kac smo djuskali zajedno u PSG-u.
Nači nevera. Izašli fazoni od ovde u novine tipa Press, kao što je ovaj iznad mene linkovao. A o Vukajliji, gde se ovaj brend establišovao, ni pomena. Nači tuga.
Ne moze ovaj tviter Pantela da prismrdi originalnom Panteli, nema taj vokabular i nema taj humor. Samo iznova vrti tipa ovog vrste ove i zabode poneku foricu sa vukajlije. Dace Bog da ga original Pantelic Pantela tuzi, da ga osakati na sudu za kaljanje ugleda i preuzimanje identiteta jer je decko plagijator i to krajnje los.
Neko je gore objasnio da nije tako lako zajebati ga preko tvitera. Ja poslala komentar na onaj članak u Presu sa sve linkovima odavde i pizde neće da ga objave.
ja pitao sosa jel moze da sjebe tviter nalog, kaze da ne moze.
ostaje jedino kaizen i njegov bol u kurcu za ovo, jer kontam da moze da uradi nesto ako oce.
i kao sto je neko reko da se posalje tekstic nekim novinama lolo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ima na fejsu grupa to moze lolo
Pitacemo sosa da mu hakuje i razjebe nalog
soseee pomagaj!!!!
pa sta rekosmo, ko ce da salje mejl novinama? lolo
Буђаво људско говно има преко 10.000 фанова.... Направио лик и пун курац других фудбалера....
Priča nam tip kako je stavio sliku @bratpantela kao ikonu iznad tevea! Sve kapiram i podržavam
tweet nekog bajsona, bolje da gledo nisam.
Marko Keselj ...@BratPantela dobar je Raduljica u fazonu skroz , I ovaj tvoj I onaj moj :)
BratPantela Пиркам неку амстердамку посло ми Миралем начи патос. Nikola Loncar odgovara @BratPantela posalji malo za Españu tebra da i mi malo pirkamo!veliki pozz ...Opet Pantela @nikolaloncar воло сам да бацим окано на покоју текмару каци ђускао са кожном лоптом широм Европе спорцки поздрав! ...Opet Loncar @BratPantela i ja na tvoju tekmu tebra,kac smo djuskali zajedno u PSG-u.
Sramota
Јако глупе форе.... А и оне што ваљају покупи од Кафке или од писаније на овој теми....
Ja sam poslala Kazanu PVT sa svim linkovima, pa nek vidi šta će (ako hoće uopšte). Ako njega boli kurac, onda jebi ga.
http://ru.memegenerator.net/cache/instances/400x/10/11093/11359517.jpg
:/
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Dnevni_magazin/story/186391/%27Na%C4%8Di%2CPantela%2C+speri+ne%C4%8Distotu.html
Nači nevera. Izašli fazoni od ovde u novine tipa Press, kao što je ovaj iznad mene linkovao. A o Vukajliji, gde se ovaj brend establišovao, ni pomena. Nači tuga.
Retardirane fore
Ne moze ovaj tviter Pantela da prismrdi originalnom Panteli, nema taj vokabular i nema taj humor. Samo iznova vrti tipa ovog vrste ove i zabode poneku foricu sa vukajlije. Dace Bog da ga original Pantelic Pantela tuzi, da ga osakati na sudu za kaljanje ugleda i preuzimanje identiteta jer je decko plagijator i to krajnje los.
Хвата ме жесток трансфер од свег оног просеравања.
Meščini da se nisam još tuspasio na ovoj temi, al moram sad da dadnem podršku Panteli, žrtvi krađe identiteta na internetu...
Sagapo...
Jebo te, kod ovih u Presu uopšte nema nikakav kontakt...
Hajde, bre, ostavljajte komentare tamo, gamad jedna lopovska...
Koju metu treba da napadamo?
Treba smisliti plan za istrebljivanje tviter Pantele, ajde neki strateg.
Neko je gore objasnio da nije tako lako zajebati ga preko tvitera. Ja poslala komentar na onaj članak u Presu sa sve linkovima odavde i pizde neće da ga objave.
ja pitao sosa jel moze da sjebe tviter nalog, kaze da ne moze.
ostaje jedino kaizen i njegov bol u kurcu za ovo, jer kontam da moze da uradi nesto ako oce.
i kao sto je neko reko da se posalje tekstic nekim novinama lolo