Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Svuda me ima :))
Nisam ni sumnjao. :)
Цасперказ, певете.
Napuštam vas, rekla sam na mod forumu da prate kraj ovaj u 22h, i ova dva u 23h.
Možete i vi ovde da zabeležite rezultate sva 3 meča.
Srećno svima :)
:ostavlja dve vangle kokica:
kad zavrsi kup ima da ubacim ime autora u svaki komentar koji ostavim na bilo koju defku lololol da malo ocefim
Moderatori zaključajte duel koji je počeo u 20:00
Venus 44:3 14.67
Bvdlga 36:7 5.14
ja cito, ja zadovoljan. venus razbila budulgu, a budulgina bolja defka. ali venus dojaja autor, pa ocekujem jace defke u nastavku. prokomentarisao bih nesto i o ostalim defkama jer ja imam misljenje o svemu i u svakom trenutku pa cu naravno to misljenje zadrzati za sebe. a i zaboravio sam cija je koja.
Edit: OPAAAAAAAAAA
Je l' to tačan rezultat Dejs? Nisam skontala da treba i taj da se zaključa.
Tačan... Zaključao sam u deset i šes minuta, ali se nije menjalo od 10...
Ok. Hvala.
Je l' zna neko gde je četvrti duel od danas?
Овде, а имаш и два поста ниже Чрчин одговор
Pozdravljam zasluzenu pobedu suparnice Venus! Realno,meni ova igra recima nesto i ne ide, ja sam covek seljak, kurac, picka, govno, sisa fazon, a koliko sam primetio,njoj vise idu ove dugacke defke,plus ima bogatiji vokabular... Ja sad idem, a vi se jebite, vodite ljubav, a ne rat,UHA UHA UHA! Srecno svima!
Sidrašević 34:7 4,86
Peanut 35:4 8,75
Madafaka 37:8 4,62
industrial 33:18 1,83
'Bem ti decu usporiše vukajliju kako bi kenjali po fudbalerima.
Честитке Месс, свака част ;)
Срећно даље
Урраде, мислим да треба и све дефке да се линкују.
Ja čestitam madafaki na zasluženoj pobedi, protivnik je bio motivisaniji, ja sam nekoliko meseci odsustvovao sa terena i ispao iz forme, na kraju sam definisao sranje, ostavio sam srce na terenu, ipak, protivnik je bio bolji, čestitam MADAFAKA SIT-u.
Ipak, počinjem da treniram većim intezitetom, očekujući ponovni poziv selektora, na koji ću se rado odazvati.
Pozdrav svima.
PS ako je neko video satiru u mom postu, pogrešio je, zaista je madafakina bila mnoooogo bolja, to sam video i čim smo ih postavili, dok još nisu ni bile ocenjene
Dodao sam količnike, finese će biti dorađene kada ce Črča vrati i Vukajlija otkoči.
Bili ste do jaja.
Hvala Sidarce, bilo je lepo imati te za protivnika :)
Dodala sam već podatke u post.