Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. И то за сутра у 16:00.Шекослав има неких фазона.

2. haha, a ne može kad sam ' stariji' :)

3. Onda sam ja dupli... ček malo... JA NE POSTOJIM! www.dramabutton.com

4. Боби браун - НикоНемаВаки 21.30.

Директно са нашег највећег спортског објекта у ваше домове атмосферу ће покушати да дочара уиграна екипа за шанком сниматељ Благоје ееееее Топличић и моја маленкост Милојко еееее Пантић.

Боби браун вечерас наступа под блокадом, тј коктелом инјекција које му је уочи меча дао доктор Миша Букумировић. Ни температура, ни бол у грлу и плућима, ни стомачне тегобе, као ни обновљена повреда примицача, нису спречиле суровог професионалца, какав је боби браун, да истрчи на зелени терен, наше "Маракане" и покуша да одбрани част нашег народа у дуелу са бескомпромисним самурајем, потомком славних Шогуна и камиказа, који су знали како се брани част јапанског царства, НикоНемаВакијем!

5. Могу ли ја да играм прексутра, а не сутра? Имам неке обавезе

6. OP! gusto ovde a? Ja ko za kurac mora krenem u osam. Propusticu sve duele.

7. Još minutiiii.. Ajmo šokeru da zgazimo, pa kud puklo!

8. Ajmo modovi, sprem'te se... da linkujete.

9. Sub Focus 30:7=4,28
    Kolfild 34:7=4,85

10. Kako je štur ovaj Urrad! :)

11. Урраде, подели само те две цифре да се добије просек, значи

Суб Фоцус 30:7 - 4,28

Колфилд 34:7 - 4,85

И додај те резултате на теми за инфо, да све буде регуларно.

12. Evo, morao sam na brzinu da bih linkovao naredni duel.

13. Kako me naguzi čo'ek za 10 mindži.. :)

14. Ма ок, нема проблем, него мислио сам да ти можда нико није објаснио како и шта. Па као ја ту нешто објашњавам :Д

15. Drhtim ko jebena zečica!

16. ja cekam duba, nesto ga nema. nadam se da mu se nista nije desilo

:D

17. Ide Biošoker lagano dalje. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.