Ovim putem želim da čestitam korisniku grej na tesnoj ali ipak pobedi :) Nači, iako smo dali 110% od sebe, bolja je pobedila. Puno sreće u daljim rundama. ;)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ahahahahahaha!
паника паника паника паника паника паника паника паника паника паника
Pa lepo pitam, jer mi je na pvt rekao da je sutra! Decxko, što me pogrešno obaveštavaš, neš pobedit!
OH CRAP
Мени се чини да је хтео да те зајебе.
Izjeb'o te.
Луди Чаче, отрангијај га сада!
Lekso, si ga podmazo?
ne sluzim se trikovima gospodo.. sjutra smo u 7, črča mi potvrdila.
opaaaaaaaa
E to mi reci!
Ja i don_brate smo se mimoišli. On otišao u odjavu, kad sam se ja ulogovao, javićemo termin naknadno.
Dzoni auditore vrsis Šekoslav, sutra u 5 popodne, ako ne dodje do nekog smaka sveta. :)
Večeras u 19h.
D mejn ivent.
Ovim putem želim da čestitam korisniku grej na tesnoj ali ipak pobedi :) Nači, iako smo dali 110% od sebe, bolja je pobedila. Puno sreće u daljim rundama. ;)
Сјутра у пет поподне, моја маленкост и Слепи Ретард.
Večeras u 19h.
D mejn ivent.
лоооллоло, ти си заборавио ко се још игра вечерас у то време?
добро, можда померимо за 20х, да би нам ви били предгрупа нека, неки курац, лололололо
Hvala.:) A jeste bilo napeto...:)
добро, можда померимо за 20х, да би нам ви били предгрупа нека, неки курац, лололололо
Coa jesu oni mejn ivent, neće njemu biti tako lako sa Lexom koliko će tebi sa ovim. :)
ne može! svi u 7 i ajd zdravo :D