Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Da, znam, ima jako kvalitetnih definicija, ali ja ne mogu da ih štikliram. :))

Pogledaću to sada.

2. Iskrene čestitke Semiju. Sašio je, realno.
    Kada sam pročitao njegovu definiciju, znao sam da je to doviđenja... :)

3. Samo da informišem širu javnost: Neam defku za kup ni danas, a do večeras je neću ni napisati, jer posle posla šibam i nema me do ponoći. Ako je moguće, odložite meč između Bobija i mene, ako ne, šta da vam kažem...

P.s. Nije Bobi govno, ja sam govno! :))

4. Polufinale je, pa nam je svima u interesu da se svaki meč održi.
    Odložene. Za sutra. Opet.
    :)

5. P.s. Nije Bobi govno, ja sam govno! :))

Овај део Крампономовог поста ме је увредио, тако да очекујем објашњење од њега.
    Зајебанцију те врсте не дозвољавам, поготову некоме кога не познајем.

Од ривала, Крампонома имам поруку у којој каже да ћемо вечерас "одиграти меч", тако да ме најновије одлагање изненађује.

StefanKostić
    Polufinale je, pa nam je svima u interesu da se svaki meč održi.
    Odložene. Za sutra. Opet.
    :)

Ваљда се и ја нешто питам око одлагања?
    Требало је да дефиниције поставимо у уторак, па је одложено. У среду, опет исто. Данас, да није мало много?

6. Bobi, ja sam ga razumeo da se dogovorio sa tobom i za ovo odlaganje.

Jebiga, ne mogu ni ja da ispadnem fer prema vama dvojici kad pre svega vas dvojica niste fer jedan prema drugom.

Onda idemo po pravilima. Kramponome, imao si tri dana, nisi mogao nikako da odvojiš 10 minuta da napišeš definiciju i minut da je pošalješ na vreme?
    Imate vremena do ponoći. Ako možeš, dogovori se sa Bobijem za termin i javite mi. Ukoliko se ne pojaviš ili kažeš da ne možeš, diskvalifikovan si. U tom slučaju će Bobi opet moći da pošalje definiciju, koju ćemo objaviti na temi i informacijama.

7. Овај део Крампономовог поста ме је увредио, тако да очекујем објашњење од њега.
    Зајебанцију те врсте не дозвољавам, поготову некоме кога не познајем.

Од ривала, Крампонома имам поруку у којој каже да ћемо вечерас "одиграти меч", тако да ме најновије одлагање изненађује.

Šta te je uvredilo, šta ti ima da dozvoljavaš i ne dozvoljavaš i šta ti nije jasno?

Ovih dana baš nemam vremena da napišem defku, a večeras tj. uskoro idem kod ortaka na slavu. Javio sam ovde na temi to, ali sam zaboravio da s tobom potvrdim odlaganje, računajući da ako imaš defku (a rekao si da je imaš) da ti odlaganje nije problem. A ovo "nije Bobi govno, ja sam" bi trebalo da znači da sam ja kriv zbog mrcvarenja i odlaganja meča, a ne ti. Ništa drugo.

StefanKostić
    Bobi, ja sam ga razumeo da se dogovorio sa tobom i za ovo odlaganje.

Jebiga, ne mogu ni ja da ispadnem fer prema vama dvojici kad pre svega vas dvojica niste fer jedan prema drugom.

Onda idemo po pravilima. Kramponome, imao si tri dana, nisi mogao nikako da odvojiš 10 minuta da napišeš definiciju i minut da je pošalješ na vreme?
    Imate vremena do ponoći. Ako možeš, dogovori se sa Bobijem za termin i javite mi. Ukoliko se ne pojaviš ili kažeš da ne možeš, diskvalifikovan si. U tom slučaju će Bobi opet moći da pošalje definiciju, koju ćemo objaviti na temi i informacijama.

Momčić, sve radiš po peesu, pozdravljam to. ;)

8. Dogovor kuću gradi. Ipak odložen meč za sutra. Znači, sutra, TAČNO U DOGOVORENOM TERMINU. Nemoj da vas sanjam.

Al' sam opasan, jebote. Fak jea. :)

9. 21:05 - 23:05

боби браун
    http://vukajlija.com/uflickati-se/499365
    23 : 6
    3.83

Kramponom
    http://vukajlija.com/vazdusna-banja/499367
    22 : 7
    3.14

Pobednik ovog polufinalnog meča je Bobi Braun, što znači da se on u finalu bori protiv SamjuelLDžeksona.

O rasporedu i temama finalnog meča ćete biti obavešteni u toku sutrašnjeg dana.

10. Ne mogu da verujem da je bilo vako tesno. Ja čestitao bobiju pobedu posle 15 minuta. Evo, čestitam je opet, ali neću biti licemeran i poželeti mu sreću u finalu, jer me je iznervirao pre početka polufinala. Samjuele, pobedi ga!

11. Kad će finale? Moram da se pripremim za tu žestoku poslednju borbu :)

12. Bogami Samjele moraćeš žestoko da se oznojiš... Bobi je zgazio prilične veličine do finala...

13. Asistentu, izneveriJo si me! :P

Elem, bio sam zauzet danas, te nisam mogao da vas obavestim. Finale je u utorak. Teme dobijate sutra.
    Dogovorite se za termin, pa mi javite na PVT.

Ajmo navijači, šta je bre ovo?

14. Asistent je poslao PVT obojici članova, kaže mi da ne voli da piše po forumu... :-)

15. Aham... Ipak, asistent me nije obavestio o ovom postupku, te nije dobro obavio posao. Delom. :))

16. Asistent ima preča posla nego da nolajferiše sa tobom...ima sa kim to treba da radi na sajtu, onda kad mu se radi! ;-))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.