KK Partizan

1. Sami ste hteli da igrate 3 na 5, sudije su rekle da se igra 4 na 5, odnosno Andrić nije trebao da bude isključen, nego Vujošević rekao da ni on ne igra. A to je verovatno rekao da bi na kraju prekinuo tekmu (što je pokušavao Lovernj pred kraj). A i Lovernj je trebao biti isključen, jer je s leđa udario u glavu pesnajom Radenovića. Kačen je gif toga i ovde. Za npr Tepića sam mogao glavu dati da se neće potući, jer nije takav. A hoćeš da kažeš da su Lipovij i Rebić tukli nekog? Od petorki vama ostao BOGDANOVIĆ, TEPIĆ I LOVERNJ, nama Dženkins, Katić i Simonović. I ne znam što potencirate priču "namerno nam poizbacivali igrače ne bi nas dobili da nismo igrali 3 na 5". A sami hteli da igrate tako. A tek sraman potez Lovernja, gađanje topovskim udarom klupu CZV, gađanje svim i svačim kad su ulazili u tunel, Radenović je pogođen u glavu stolicom, to niko ne spominje? Zato su na pomoćni izlaz ostali igrači otišli. Nego se sećamo od pre dve godine kada je pljunut Vujošević, a ne sećamo se da je sinoć stolicom zviznut u glavu Radenović.

Da je V. Jovanović bio trener umesto dotičnog, mislite da bi se ovakve stvari dešavale?

2. nemoj banujes ljude bez razloga dzoni, leba tii...

3. Da je V. Jovanović bio trener umesto dotičnog, mislite da bi se ovakve stvari dešavale?

Za tu stvar nema potrebe da postavljas hipoteticko pitanje.
    VJ je bio trener. Nije dizao tenziju, pricao je samo o kosarci, pa je opet Partizan jedva preziveo tu finalnu seriju gde su trenera pljuvali, Milosavljevica gadjali loptom iz tribina, koseve drmali ko majmuni u kavezu... KO JE TAD POTPALJIVAO ATMOSFERU? Jel i tad Vujosevic kriv?
    Ajde odgovori molim te.

4. Ne treba mi svaki cigan koji je na sajtu na ovoj temi

Što teraš ljude sa teme? Ko da ti je ćaća u amanet ostavio. Jedna je stvar ako neko napušava, ovo psetovo nije ni bilo neko napušavanje, još je i napisao "Ja se duboko izvinjavam banuj me ako treba", a druga stvar ako neko postuje. A i ko može bilo kome da zabrani da piše po bilo kojoj temi ovde? Ako hoćeš sam da pišeš po temi, ti otvori na mod forumu, pretpostavljam da to ima, pa tamo piši sam šta ti padne na pamet. Ovo je javna i otvorena tema, na kojoj mogu da pišu svi koji su se registrovali na sajt, i imaju čini mi se preko 50 poena.

5. Jebale vas ove 4 teme. Samo smarate. Otvorite onu za prepucavanja pa da se koljemo ko ljudi. A ovo smara. Kakvo je to navijanje bez zajebavanja rivala.

6. Ovaj Dionisijo postaje gori od Tilma, leba mi.

7. Mlatoni hoćeš opet da mi opsuješ sve redno? Može ti se tebe Djoni neće dirati. Do skoro si bio ok, koji ti je kurac odjednom? Ili si do skoro bio ubeđen da osvajate titulu, pa sad kad nije sve tako jednostavno, menjaš ploču?

Gazi ti pričaš o drmanju koševa i nečemu što su radili Zvezdini navijači pre dve godine, a kuliraš ono što su juče radili Partizanovi. Kako su se ponašali Paćini navijači pre dve godine? Šta su od incidenata napravili? To što je šačici debila bilo zanimljivo da mrdaju koševe to je drugo, mada to drmanje koševa nije ništa uticalo, jer je bilo samo kod slobodnih bacanja, a kad je bilo, ponavljalo se slobodno, ili?

I da, obožavam kad preskočite poveći pasus na koji verovatno nemate šta da kažete, pa se samo uhvatite za jednu rečenicu, al eto i na to sam vam odgovorio.

8. Gazi ti pričaš o drmanju koševa i nečemu što su radili Zvezdini navijači pre dve godine, a kuliraš ono što su juče radili Partizanovi.

Vi svi u glas govorite da je Vujosevic kriv sto se desilo ono pre dva dana, i uopste cele sezone. I ja te pitam, zasto je postojala netrepeljivost onda kada je VJ bio trener posto on nije ni blizu incidentan kao Vujosevic? Sta vas je tad "isprovociralo" da pljujete i gadjate nase igrace? A gadjali ste i vi stolicama, ne tako davno, al si zaboravio to.

A za kazne sam jos juce rekao da su smesne. Kao sto su sve kazne do sad smesne. za tekmu u zelezniku CZT platila vecu kaznu za ubacivanje MEKIH PREDMETA po drugi put, nego za GADJANJE BAKLJOM. I rekao sam odma da je jako cudno sto su sidije videle Pavlovica da se bije, a nisu videle Bebradicu iako je bio 3x aktivniji u pegli.

mada to drmanje koševa nije ništa uticalo, jer je bilo samo kod slobodnih bacanja,

Nemamo dalje sta da pricamo. Jasno je sa kakvom se objektivnoscu susrecem...

9. Jebote Dzeriko aj kazi da si se zajebavao molim te?

Dobro, sigurno da nisam hteo da kazem da je Dule opoziciona snaga Srbije, restart, kurac-palac, vec u smislu da maltene jedini istovremeno ima i jaja i obraza da pljuje po ovome sto se desava u sportu. Pljuje i DS, recimo, ali oni imaju integriteta i obraza ne vise od jednog covica, tako da to nema nikakvu tezinu.

10. OVO JE SRAMOTA ZA SRPSKU KOSARKU!!!!

11. mada to drmanje koševa nije ništa uticalo, jer je bilo samo kod slobodnih bacanja,

drmanje koševa nije ništa uticalo, jer je bilo samo kod slobodnih bacanja,

drmanje koševa nije ništa uticalo

bilo samo kod slobodnih bacanja

nije uticalo

samo kod slobodnih bacanja

drmanje koseva

http://i214.photobucket.com/albums/cc45/snesfreak/daaamn.jpg

12. Evo zasto bi trebalo vratiti ono pravilo...zbog ovakvih glava.

13. Not true. Forsiram spiku da je glupo da neko ko uopste ne prati sport dodje i sere nekome kako nije u pravu za bilo sta.
    Zamisli odem ja sad i serem poljoprivrednicima " NE MOZE TO TAKO, ZNAS TI KAKO TO RADE PO SVETU E RODEEEEEE" " MA KOD NAS TI FALI SISTEM , DA TO SVE BUDE TRANSAPRENTNO, DA IMAS SUBVENCIJE, ONDA BI ROD BIO 300% VECI AL JEBIGA CUTI I TRPI OVO JE SRBIJA HEHE " a o poljoprivredi znam kako koje povrce izgleda i kako raste.

Tebe ne mrzi da seciras situaciju i nalazis adekvatne parabole, meni je lakse da gastarbajteru koji ne prati ni sport ni politiku kazem "ne seri" i njegove naredne pokusaje "ja sam covek koji je vido sveta, ali sacuvo sam i kontakt s maticom, ja cu da vi kazem kako stoje stvari" procitam sa dubokom paznjom kakvu poklanjam postovima jednog Tilma.

14. Znaci smeju da se drmaju kosevi, al samo kad su slobodna bacanja hehehe? Novo pravilo?

15. O čemu ti pričaš? Drmali koševe, ti misliš da ja to podržavam? Svaka ti čast. JA KAŽEM da su ponovljena sva slobodna bacanja koja su promašena zbog drmanja koševa, i da ne treba ko pijan plota da se hvataš toga.

O kom Bezbradici pričaš kad je i on isto izbačen. Saberi se. Evo, ko je po tebi kriv za onu sramotu od prekjuče? Ono je nešto što se retko viđa u Grčkoj, a ti sam dobro znaš da tamo imaš i rakete koje ispaljuju s jedne na drugu stranu, zaštitne mreže, i gomilu drugih stvari.

Navijači Zvezde nisu ništa uradili prekjuče, ili? Evo ako sam ja subjektivan, ti mi reci šta su radili u subotu. A mi pričamo o Paćinim navijačima, o njihovom ponašanju pre dve godine, i sad. Pre dve god. su osvojili titulu, ove - videćemo. Ali kako kažete pre dve godine je bila regularna sad nije.

I ti vrlo dobro znaš šta sam rekao posle tih incidenata u Železniku, slično ovome što pričam sada. Ali da nije dotični radio ono što očigledno najviše voli, ne bi bilo ovoliko sranja.

I naravno Bogdanovićevo "Videćemo da li ću igrati za reprez. nek igra Dženkins", eeej breee. To je vama normalno? Ma dajte molim vas.

16. Evo zasto bi trebalo vratiti ono pravilo...zbog ovakvih glava.

Džanki ako si gledao utakmicu, znaš koliko je otprilike bilo drmanja koševa. I koliko poena su izgubili Partizanovi igrači zbog toga. Ajde prosvetli nas, ako si gledao tu utakmicu naravno.
    P.S. He he

17. Drmanje koseva je u redu? Napusti sahranu!

18. Ništa se nije mnogo promenilo, samo sad je Zvezda neki bitan kurac a Dule se nije podmazao, pa ga boli kad god ga primi. Jbg bolje mu je da se navikava nego da stalno vrišti.

19. Jeste, Dionisio, znam da Džoni neće da mi banuje pa mi se može. Sere mi se od tvojih postova, takvi kao ti mi ogade temu svaki put kad ostavi neki "objektivan" post o "Paći".

20. Је л' има неко правило да је забрањено називати Партизан Паћо или Паћа? Ако нема, требало би то увести.

И АЈДЕ РЕЦИ ТИ ДИНОЗИЈЕ КОЛИКО ЈЕ ТО ЗВЕЗДА ПОЕНА ИЗГУБИЛА ЗБОГ ТОГ ТОПОВСКОГ УДАРА? А? КОЛИКО? НИЈЕДАН? И КАД СУ БАЦИЛИ УДАР? КАД ЈЕ ЛОПТА БИЛА У АУТУ. Е ПА ЈА ОНДА ЗАКЉУЧУЈЕМ ДА ЈЕ СВЕ БИЛО ПОШТЕНО! КРАЈ.

Ево, и ћилмо доприноси како најбоље уме. Дај неку анализу, ћилмо, ко ће бити више ослабљен овим казнама? Само без Кинсија.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.