KK Partizan

1. Ne znam koliko Celt prati ceo forum, ali trebalo bi da zna da mu je Rasni ostavio mali znak zahvalnosti za odban na drugoj temi - http://vukajlija.com/forum/teme/315-stripoteka?strana=14#post_2845958

Respect, Celte, nastavi da se mesas u stvari u koje se razumes i pratis!

2. Ne drukam te, Rasni, ne kapiras poentu, nije ovo upereno protiv tebe, vec je tvoje govno MATERIJALNI DOKAZ Celtu da ne treba da gura nos tamo gde nije kompetentan.

3. Izgleda da igramo večeras, kažu da je tako odlučio PSD iako je na jučerašnjim sastancima preovladavao stav da se odustane od finalne serije. Ja sam za ovu drugu opciju, mislim da nije vredno slati momke u osinje gnezdo da biju bitku za koju se bojim da je unapred izgubljena. Očekujem atmosferu linča na tribinama i napaljene majmune na parketu predvođenje hokejašem koji je eto, po izjavi, tek sad spreman za odgovori na tuču. Nek nam je Bog u pomoći, samo da se svi vrate čitavi.

4. Је л' има неко правило да је забрањено називати Партизан Паћо или Паћа? Ако нема, требало би то увести.

Онда да се забрани називање кошаркашког клуба Црвена Звезда Телеком разним именима, као што су: ФМП (иако у суштини то јесте, али званични назив је другачији, а овај наведени се користи за прозивање кад се остане без икаквих других аргумената па се повлачи питање зашто звездаши навијају за други клуб а не онај замрзнути), Лименке, Пантери, мусави, чергари и остало.

5. Ej, ajde da se složimo da ne možemo da se složimo. Ovako može u nedogled.

Ajd nek večeras tekma prođe bez incidenata pa malo da pišemo o košarci.

6. sve sve, ali musave i čergare nam nikad nećete oduzeti

7. Ćilmo daj neku he-to-hed analizu 5 na 3

8. slažem se da ih ne treba zvati musavi.Nema smisla zvati ih musavi kad su limenke

9. Očekujem atmosferu linča na tribinama i napaljene majmune na parketu predvođenje hokejašem koji je eto, po izjavi, tek sad spreman za odgovori na tuču.

Sad ce oni da se prave da su gospoda, ali uz debelo domacinsko sudjenje kao i dosad, vidjen scenario. I posle cemo naravno mi reagovati nesportski kad izadjemo sa terena jer nas kradu, i mi cemo biti picke sto nismo ucestvovali do kraja u predstavi koju rezira covic.

Ali treba izaci na parket kao da je sve normalno, i najebati im se milosne keve i u picku i normalno, pa kad krenu svinjarije sa sudjenjem i dvostrukim kriterijumima dostojanstveno staviti tacku na parodiju od lige i takmicenja.

10. A šta vam smeta Paća? Ne ozb, to pišem samo zato što mi kraće. Nije da sam ložana pa da moram u svakom postu da napišem FMP, ko neki. Ozb pitam, jel ima neka fora ili?

11. Онда да се забрани називање кошаркашког клуба Црвена Звезда Телеком разним именима, као што су: ФМП (иако у суштини то јесте, али званични назив је другачији, а овај наведени се користи за прозивање кад се остане без икаквих других аргумената па се повлачи питање зашто звездаши навијају за други клуб а не онај замрзнути), Лименке, Пантери, мусави, чергари и остало.

Не зајебавај. Замисли да теби неко каже да навијаш за Зећу.

12. Navijači Paće- Paćenici

13. Ne ozb, to pišem samo zato što mi kraće.

ЛАЖЕ! ТО ЈЕ СКРАЋЕНО ОД ПАЋЕНИК!

14. Navijači Paće- Paćenici

ЛАЖЕ! ТО ЈЕ СКРАЋЕНО ОД ПАЋЕНИК!

Хахаха, како оно беше? Great minds think alike.

15. Dyo, brate glupo zvuci Paca skroz.

Elem, bila bi fora veceras da ih otrtimo, mada ce biti bas tesko...bez Pavlovica.

16. Ahahahhahahah ali ja i dalje ne verujem za "drmanje koseva samo kod slobodnih bacanja"..
    Jebo drmanje koseva, nije to strasno samo po sebi, strasno je u kakvoj se atmosferi igrala utakmica u onom brlogu od hale.. Po tvojim izjavama zakljucujem da su uslovi bili regularni iako iako su se nasi klizali od bacanja sorke na parket, da ste nam napadali i igrace i trenera a pritom DULE NIJE BIO TAMO.
    A prvenstvo je bilo neregularno, samo sto smo tad bili 30 poena bolji od vas svaku tekmu pa smo nadoknadili i lose sudjenje i neregularne uslove.
    Sad je situacija slicna, samo sto smo sad bolji za mozda 5,6 poena, sto sudije koliko mozemo videti ispeglaju u jednom nasem i jednom vasem posedu.

Inace, IGRAMO VCRS. Verujem da je ovo reseno da ne bismo dobili jso gore sankcije (cenim da ima onih koji bi lobirali nase izbacivanje iz ABE, Evrokupa itd..) Nek izadju momci veceras u cergu, nek daju sve od sebe i to je to.

EDIT: I da, Dyo. Pomenuo sam Sasu i Bezbradicu jer je Sasa dobio ZABRANU IGRANJA a BEZBRADICA NIJE. Zakljucujem da sudije nisu videle bezbradicu u onoj guzvi, vec su mu dali iskljucjucu samo zbog napustanja klupe. Simpaticno.

17. Хахаха, како оно беше? Great minds think alike.

хаха убаци се ова будала док сам написао пост

18. Jebo drmanje koseva, nije to strasno samo po sebi, strasno je u kakvoj se atmosferi igrala utakmica u onom brlogu od hale.. Po tvojim izjavama zakljucujem da su uslovi bili regularni iako iako su se nasi klizali od bacanja sorke na parket, da ste nam napadali i igrace i trenera a pritom DULE NIJE BIO TAMO.

http://www.coloriage.tv/dessincolo/calimero.png

A prvenstvo je bilo neregularno, samo sto smo tad bili 30 poena bolji od vas svaku tekmu pa smo nadoknadili i lose sudjenje i neregularne uslove.
    Sad je situacija slicna, samo sto smo sad bolji za mozda 5,6 poena, sto sudije koliko mozemo videti ispeglaju u jednom nasem i jednom vasem posedu

19. Evropejac, aj idi prati drugu kosarkasku ligu luskemburga i pricaj kako je ona 30 godina ispred ovog naseg brloga.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.