KK Partizan

1. U Areni ide i do 25k €, za Pionir ne znam.

2. Ovo se najverovatnije odnosilo na eventualno polufinale i finale plejofa kada Partizan bude domaćin. Tada je Arena realno potrebna u ovakvoj situaciji. Glupo bi bilo i razmišljati o utakmici sa Levskim u Areni ili bilo kime do kraja ligaškog dela.

3. Ako vec razmisljaju o Areni, bolje da se tamo igraju ove nebitnije utakmice. Plejof u Pioniru obavezno.

4. Ma koja bre Arena za plej of, pu pu daleko bilo.
    To eventualno protiv Levskog jer tu moze da se napravi svadbarska atmosfera, jer oni mucenici ne bi ni skolsku ekipu dobili koliko ne znaju.

Animiras navijace, dovedes 15-20 000 i to je to.
    E sad, kvaka je u ceni karte. EL se isplacivao dobro jer je karta minimalac bila 500 kinti, a s obzirom da je za ABA ligu karta 200 kinti, mislim da ni 20k ljudi ne bi donelo neki veliki profit.
    Ako stave 500 kinti ,nece doci 20k sigurno, znaci mora manje, znaci oko 300 kinti, i maximalni profit od oko 15k evra. Sto nije malo,al ovako iz mog ugla gledanja previse rizicno.

Nego

U meridianu ima igra "Da li će Vujošević biti trener Partizan u sezoni 2015/2016". Da-2.40, ne-1.65

da li je ovo navlakusa ili kiks kladiona?

5. Da i stavljam budžet KK Crvene Zvezde.

Млатони
    U Areni ide i do 25k €, za Pionir ne znam.

Pa i nije mnogo.

6. Mozda meridian zna ono sto je Dulo pricao da "neki krugovi" zele da on ne bidne trener KKPa, pa mozda Partizanu i bidne bolje.

7. Ja sam za arenu u plej ofu al kad je fmp domaćin hehe

8. što se ovih kvota tiče nije bezveze ta kvota
    Nazadnjaci su već ušli u FK sad će verovatno svim silama i na KK
    Ne uvlači se danilović bezveze njima

9. Pa jeste, al eto neka se malo čisto napravi
    neki spektakl drugog tipa. A i svi da mogu
    da dođu. Ostaju ljudi ispred Pionira.

Nemojte se loziti,ostaju ljudi ispred kad pola ljudi udje dzabe, a pola da 200 dinara. 20k ljudi moze biti ako udju svi dzabe. Ako misle da ne budu u minusu 15,20k evra,onda moraju dici cenu,a tada nece biti ni 5 hiljada ljudi. Vuku vas za nos kao sto vas mesecima vuku sa onim "dolazi plej", kao sto su vas mesecima vukli sa "dolazi Pavlovic". To je sistem sargarepe i magareta koji koriste politicari i politikanti, a Vujosevic, Danilovic i Covic jesu ovo drugo. Zajebavaju posten narod

10. Nemam pojma, meni je bilo OK i u Areni i navijanje i zezanje i sve. Ako se proceni da se može do plej ofa neka tekma tamo odigrati, valjalo bi. Ipak bitne tekme moraju u Pioniru.

11. Vuku vas za nos kao sto vas mesecima vuku sa onim "dolazi plej", kao sto su vas mesecima vukli sa "dolazi Pavlovic".

Pavlovic doso, plej nam za amatere ne treba pa da ne trosimo pare bzvz kad ne igramo EL, znaci bice puna Arena.

Jbg, mi ne idemo na utakmice da gledamo protivnika, nego Partizan. U ponedeljak ortak isao na zvezdu, a pre par godina kad sam ga zvao da gledamo finalnu tekmu KLS kaze zabole me za kosarku. I ja ga malo podjebavao kako je prava limenka, od toga da ga ne interesuje kosarka kao sport (fudbaler inace) do toga da ide na tekme i analziira tipove odbrane i napada.
    On meni kaze, " pa bilo 2500-3000 dosta je to ljudi za Zadar" kao dosadne su utakmice pa niko ne dolazi.
    A bolje da vam ne pisem sta je rekao za Radonju, ja oplakao, al grobari znajte , TITULA JE OPET NASA

12. http://kosarka.hotsport.rs/2015/01/21/rat-ponovo-covic-tuzio-vujosevica-zbog-kleveta-i-lazi/

lik podneo 4 tuzbe protiv andjusa i za svaku trazi po milionce. i sad mozete da zamislite kako napreduju tih 4 a kako ona sto je tukao andjusa. u principu kad si na vlasti moze sta oces.

13. Ahahahahaha kakav SMS!

14. Jebem li ga, ovaj SMS, nekako mi nestvarno deluje da toliko uložiš u ekipu i da onda postaviš nekog takvog lika da je vodi. Štaznam. Jebem li ga, deluje mi nemoguće.

15. To mi dobar ortak, ne bi baronisao sigurno

16. Au brate. Pa ono....najebali su.

17. Jebem ja malo mater ovoj nasoj upravi
    http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/10522-hejslip-novo-pojacanje-igokee

Pogle jebote sta dovodi igokea, pogledaj statistiku, jbt NE VE RA!

18. Kad nećeš da pušiš jbg
    JEBAĆEMO FMP I SA TEPIĆEM JESMO AVANGARDA ILI NISMO

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.