KK Partizan

1. Željko je zaista apsolutni genije. Hteo da promeni ekipu a da zadrži istu lovu, pa opet našao način da promeni ekipu, bukvalno čitavu :D Na stranu što su izgubili, ali realno, toliko je loše da jednom osrednjem Virtusu ne mogu da spakuju ni 70 poena kod kuće. Jel ima negde podatak koliko je čovek do sada potrošio love i promenio igrača?

2. БРАВО ОБРАДОГЛУ

3. Жоцом модус операнди је доведи ми најбоље играче за те паре и кроз 7 сезона ћу можда узети европски трофеј причам за време проведено у Фенеру пратили смо то сећамо се
    А ове у Паћи ће освојити курац још једном вероватно

4. POKU kida vidi se doco iz enbea

5. ocekuem rumenoglua krajem sezone na kormilu javnog komunog pogrebnog preduzeca beograd naravno odevenog u sns odelo de ce klice svom precedniku

6. hahha izlaze misevi sa tribina

rispktara za true obradovica koji nije prodo bulju vucelama KMEEEEEE

7. Ostonin intervju pre utakmicd peglo sam
    Sramota me cele estetike i etike trenutno u mom partizanu, sportska sekcija sns hvala dovidjenja

8. ajde vucela daj djilasu jugoslovensko sd partizan da malo upravlja da se kikii osokole

9. не може ђилас ал може фазон стипе месић

10. Еторе Месина и Обрадоглу дерби испушених лула

11. haha kiki ovaj tvoj da zafali rumenoglou sto mu produzio ćivot dobrim vodjstvom zadnje dve tri dine i vuceli sto sve to omogucio

vredi ginuti za klub

12. partizai bate znas kako se stresiram bate to mi glavna stvar u lajfu

13. Uzasni su, kurcu ne valja ovo sa ovim crncima losa prica

14. дерби испушених лула припао ипак изгледа испушеној лули са искуснијом екипом
    БРАВО ПАРТИЗАНЕ НА БОРБИ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.