KK Partizan

1. Čitam neke komentare sada na tu vest i lik ispod ima proverenu informaciju da se potukao sa Pavlovićem. Pre dva dana sam pričao sa likom koji je imao proverenu informaciju da se Milutinov tukao sa Pavlovićem. A pre jedno pet ili šest dana sam pričao sa likom koji je imao proverenu informaciju da se Milutinov tukao sa Gagićem.

STOP PROVERENIM INFORMACIJAMA!

POZ GAULA!

2. Оном што узео кошеве Звезди одсекли руке и ноге, СОС-у сајт не ради, шта је следеће, Тегију ће угасити Теленор картицу, Павловића укинути соларијум, Дулета натерати да пије седативе? Завера рођаци..За-ве-ра.

3. Gazi jel tačno za Gagatra?

4. Gagari nek je srećan put... ni prvi ni zadnji koji je tako otišao... i za Bertansa smo se osjećali jednako izdano...

Nego šta mislite ko će nam doći kao zamjena? Džin Slavko, Raduljica možda?

5. Ma Gagatar dobijo ponudu od Njujork Niksa, sig.

6. Eeeeee u srecna vremena bi vi sami oterali gagatara i doveli prvog centra zvezde/fmp-a/hemofarma/buducnosti. I posle jos dulo predstavi kako je napravio centra za repku. Neciju.

7. Taj bi centar bio toliko privržen zvezdi da ne bi prešao u veliki klub... i ako je tad i zvezda bila nešto, a ne kao ovo danas...
    Uglavnom.... čitam ciganske komentare po fejzu tipa ''časovi ljubavi'', ''davio ga dule u svlačionici pa mu dopizdilo'' i slično, ponekad mi žao što vjerujem u istog Boga u kojeg i oni vjeruju, i što smo iste nacionalnosti... ali šta da se radi...

8. Uglavnom.... čitam ciganske komentare po fejzu, ponekad mi žao što vjerujem u istog Boga u kojeg i oni vjeruju, i što smo iste nacionalnosti... ali šta da se radi...

Čekaj, ti misliš da navijači Zvezde ne misle tako za Grobare ili šta? Vi ste ipak posebno nešto?
    Rasni jednako Janpi, šta te tu buni?

9. Mislim da je vreme da promenim avatar. :/

10. Inace, ni menadzer mu ne zna sto je trazio raskid.
    Lik je rekao da raskida ugovor zbog dusevnog stanja lol

a ako sam dobro video, Pavlovic ga malo pecnuo na instagramu sa tekstom "najjaci samo ostaju i nikad se ne predaju.."

11. Ma ja se i dalje nadam da od ovoga neće biti ništa, da će da se iskulira i vrati u ekipu. Jer bez njega, zvuči smešno, mi smo završili sezonu, što se očekivanja finala ABA tiče. Mačvan i Milutinov ispod koša samo, plus Bezbradica koji je nakupio 40 minuta za celu sezonu je tanko mnogo.

Zamenu verovatno ni ne možemo da nađemo, jedino što pada na pamet je Vraneš. Možda Žo, čovek raskinuo ugovor danas. lolo

A ne mogu da zamislim kako utiče psihički na ekipu ovakva situacija. Tipa dođe igrač i kaže, boli me kurac da igram odo ja, aj pozzzzz. Ako je bilo baš iz vedra neba ko što kažeš da ni menadžer ne zna razlog, onda su se verovatni svi gledali u čudu nekih 15-20 minuta.

12. Sad nesto citam, vecina pominje da mu je verovatno uleteo neki drugi menadzer i poceo da puni glavu

ma ko mu jebe mater, kidao mi je zivce i nije mi zao uopste. Zao mi je jer ostajemo suplji ko djevdjir na 4 i 5, prakticno samo Milutinov i Macvan.
    Sad ce sigurno Pavlovic na 4, a vrv ce i beardless da igra vise (mada ne znam kakav je sa povredama, znam da je odustvovao neko vreme)

A za ovog mongoloida cemo vrlo brzo saznati sta , tj ko, ga je navelo na blud

13. Slažem se da je mongoloid, ali opet i kao takav nam je potreban. Upravo jer nemamo nikakve zamene ispod koša. Npr. da je Milutinović ovo uradio, ne bih se toliko iznervirao, ali ovaj nas baš ostavlja na cedilu. Za ova dva meseca neće naći dobar angažman 99% sam siguran, a opet, znao je kakva je situacija kada je letos, potpisao novi ugovor, mogao je da sačeka kraj sezone i da ode, ljudi bi imali razumevanja.

Opet bi ga razumeo da smo nastavili da se raspadamo kao u prvom delu sezone, nego se baš oporavili, i krenuli da igramo nešto što liči na košarku, i on oće da bega. jebeliga.

14. Možda je dobio lovu da ode? Kolko god da zvučim kao paranoja mislim da je to vrlo moguće. Shvatite ako se i ove godine mađija ponovi, a svi mi koji smo barem jednom bodrili Partizan u Pioniru mislimo da hoće, propašće i FMP i zamrznuta KK C.Zvezda ali i neki koji nam vode državu sa sve bliskom rodbinom...

15. Voleo bih sad da Gagula pređe u Efempe Telekom.

Nemam pojma, u principu jeste konjoslav i jeste nam kidao živce u 90% slučajeva, al umeo je da zasmeje, a i ponekad da odigra dobro. Retko, ali umeo je. Svakako ne možemo da igramo sa jednim centrom.

OĆEMO VRANEŠA!

16. Po meni ispao je pička. Zbog svega je trebao da ostane makar dok četvrto mesto ne osiguramo. Ovako neko dete je Lovernj a neko Bertans...

17. Za ova dva meseca neće naći dobar angažman 99% sam siguran, a opet, znao je kakva je situacija kada je letos, potpisao novi ugovor, mogao je da sačeka kraj sezone i da ode, ljudi bi imali razumevanja.

Čim on zahtev za raskid nije podneo sa menadžerom i ovaj nema pojma o tome, postoji tu treća strana. Možda ga vrbovao neki drugi menadžer, našao već klub i napunio mu glavu da ode. Duže vremena se to kuvalo, jer on isto valjda odbio da igra protiv Budućnosti, a kad je to bilo.

18. Pa dobro, ne znam šta je tu sve bilo, ne mogu ni da nagađam. Deluje pičkasto to sve, ali nemam pojma. Tripujem da nije toliki mentol da ode, a da nije sredio gde će da igra kad ode, tako da sam gotovo siguran da ima klub on već.

Sve u svemu, bio je tu, učestvovao je u osvajanju trofeja, cimao se bez kinte za nas i nek piči ako mu se piči. Bolje da ide kada je nezadovoljan i više ga ne drži mesto kod nas, nego da nam bleji i igra nadrkan tih 10 minuta po tekmi.

19. Ne da je ispao picka, vec je Bertans za njega gospodin covek. Ovo je gore nego ono sto je Kinzi uradio, Kinzi je barem stranac, dosao je kao formiran igrac da igra za kintu - kinta pocela da kasni i on zapalio. Pri tom je ispao malo i glup, jer bi do kraja sezone zaradio vise - mozda bi kinta kasnila, ali bi barem postojao dug, ovako je ladio jaja bezveze; ocito se preracunao.
    Gagic je retard, bio i ostao, iako jeste imao par dobrih partija protiv limenki. Ako dodje Vranes umesto njega, sa svojih 2'88" sigurno da ce ekipa dobiti vise nego ostankom Gagica, koji je, da ponovimo, bio i ostao retard.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.