KK Partizan

1. Brate to ne menja činjenicu da navijaš za Efempe i zoveš ga Zvezda. Bot je za vas čovek.

2. Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese

Sad kad ode Gagula u FMP

3. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%82%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5_%D0%93%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%9B

Са Партизаном је освојио јадранску лигу 2013. године, а такође постао и првак Србије 2013. и 2014. године. Почетком 2015 године показао је свој изузетно низак ниво интелигенције и изузетно висок ниво издајничке крви. У најтежој ситуацији за клуб он тражи раскид уговора и показује своје право лице. До тада је имао коректан однос са навијачима, и поред не толиког играчког квалитета био је љубимац публике, а онда је показао да је гори од Гуровић Милана што се тиче образа.

heheheh

4. On lepo molio Duloa, da ga Dulo barem malo uštine za vrat, ali ovaj neće pa neće i Gagataru prekipelo :)

5. Brate to ne menja činjenicu da navijaš za Efempe i zoveš ga Zvezda. Bot je za vas čovek.

Covek. Pitam se sta znaci biti covek. Da li je to hrpa mesa i kostiju? Ili mehanizam zglobova koji imaju opciju da se krecu? Ili slozena individua koja ima MOGUCNOST da razmislja i donosi logicke odluke i rasudjuje.........sprdam se naravno ne seri pederu samo sam hteo da vam kazem da ne pljujete coveka koji je davao svoj maksimum za klub jer je odlucio da ode zato sto, zamisli, nije placen iako neko iz kluba hoce da navuce gnev na njega. Toliko od mene.

6. Лол какво званично саопштење.

Замисли сад преговарате са неким црњом, кажете му да може да игра пар месеци и да оде, да то није никакв проблем. И онда мали црњо оде на сајт и гуглтранслејтује саопштење о издаји лололо
    http://gifsforum.com/images_new/gif/wtf/grand/06355806_wtf_reaction_gif.gif

7. Realno, zašto vređamo i napadamo Gagatara? Jasno je svima da njegov prelazak u tabor "rivala" će nam olakšati put do titule.

Gagatar je tolko požrtvovan momak, da je kao tajni agent dozvolio sebi da ga pošalju da igra za "rivala" ne bi li ih upropastio.

LOL
    O
    L

8. и гуглтранслејтује саопштење о издаји лололо

i ispadne mu
    GAGICH VERY GOOD PLAYER WAS DOING SHIT SOULYABOYTELLEM CLUB VERY WOW

9. Prešo Igricu
    Voleo bih sad da Gagula pređe u Efempe Telekom.
    OĆEMO VRANEŠA!

Gagula je odbio da igra protiv Buducnosti i vec tad je pretio odlaskom pa se kao stvar smirila. Onda je proslo odredjeno vreme (u toku tog vremena i krajnji rok za potpisivanje iz ABA lige) i Gagula sam odlazi i podnosi zahtev za raskid KSS-u.
    Tad kad je odbio da igra mu je coki ponudio kintu ali je na nagovor Duleta odustao.
    Ukoliko ne nadje neki klub u narednih mesec dana, ocekujte njegov potpis za CZT pred pocetak Superlige.

Vranes je, koliko god to neverovatno zvucalo, JEDINA REALNA opcija u ovom trenutku.

pseto, lepo je sto volite da izvlacite stvari iz konteksta, al samo da znas jednu stvar. Taj gagula je znao u kakvom klubu igra i kakvi su uslovi, pogotovo nakon neulaska u EL ali je DOBROVOLJNO PRISTAO na produzenje ugovora. Dakle, covek je izdajica, klasican ljudski minimum koji je pokazao svoje pravo lice.
    Truce, poredjenje sa radom u kancelariji (tj u bilo kojoj firmi gde se individualni ucinak NE VIDI vec se nagradjuje kolektiv i njegovi rezultati) je pogresan. On je u KKP vise puta pokazao mongoloidnost i neznanje a zbog toga nije mogao da dobije otkaz (kao sto npr mozes u firmi ako nesto sjebes).
    Sto se tice dusebriznika za njegovu zenu i bebu (cuo sam da je beba preveliki kockar, treba joj soma evra dnevno) nek znaju da je on ove sezone primio 20-30k evra. PA nek je i toliko za proslu seoznu, on covek ima na racunu 50k evra. Egizstencija mu nije ugrozena, jer ljudi u Srbiji prezivljavaju sa 20k DINARA mesecno.

Ostaviti ljude sa kojima provodis po 5,6,7 sati dnevno na cedilu, ne ostavljajuci klubu mogucnost da nadje zamenu i to u najdelikatnijem trenutku sezone je odustvo morala, karaktera i svega onoga sto igraci u KKP moraju da imaju.
    Daleko mu lepa kuca, i zelim mu sto vise susreta sa KKP cisto da skonta koliko je daleko od kosarke i igraca.

10. Ih, josa samo ovo za PSETA brata :*

Obracajte vise paznje na Trucove postove, prijace vam sto se mogza tice.

Steta sto vi odbijate da obracate vise (ili uopste) paznje na njegove postove vezane za UPPR, cokijeve spinove, i to za koga u stvari navijate..

Aj patako :)

11. А кој ће нама курац Гагула јбт?

12. To pitaj cokija, vrv zeli tako da "pobedi" Duleta

13. Газимудо, не знам шта бих ти одговорио на то. Само сачекај да се запослиш и да добијеш породицу, па ћеш укапирати колико је то погрешно размишљање. Поготову ова шала са дететом:

Sto se tice dusebriznika za njegovu zenu i bebu (cuo sam da je beba preveliki kockar, treba joj soma evra dnevno) nek znaju da je on ove sezone primio 20-30k evra. PA nek je i toliko za proslu seoznu, on covek ima na racunu 50k evra. Egizstencija mu nije ugrozena, jer ljudi u Srbiji prezivljavaju sa 20k DINARA mesecno.

Шта тебе боли уво колико он има на рачуну? Он има одређене вештине (лол, гагић - вештине) и захваљујући њима може да зарађује до тридесет и неке године. Због чега он треба да се одриче своје плате? Сере ми се мало и од те приче, неки људи преживљавају, па сад шта хоће неко ко има плату 2000 или 3000? Хоће да живи свој живот како мисли да треба. Кажем, још једном, свака част свима што играју у Партизану и поред овакве ситуације, али те приче што се сад пуштају (има он пара, договорио се са овим, оним, залудели га менаџери) су непристојне.

А и са навијачке стране. Шта мислиш, колико ће сад менаџера да предложи својим играчима да дођу у Партизан?

14. Aj nek neko napravi temu KK BUDUĆNOST VOLI (ako je već nema) za ovog momka.

LOL
    O
    L

15. Steta sto vi odbijate da obracate vise (ili uopste) paznje na njegove postove vezane za UPPR, cokijeve spinove, i to za koga u stvari navijate..

Pa ja ne znam koliko se secas razgovora o tom uppr-u na ovoj ili onoj temi, ne secam se ali smo i truc i ja bili vrlo aktivni u njemu dok nisu upali razni "duhoviti".

Ja u vezi toga svega(osim cokija i spinova) mogu da kazem samo videcemo-brzo ce odmrzavanje pa ce sve biti jasno.

A tako i za gagatara...ako potpise za nas, a smatram da nam ne treba, onda je picka izdaja seronja peder mamu mu jebem a ako ne onda ne znam sta bih vam rekao.

16. .sprdam se naravno ne seri pederu samo sam hteo da vam kazem da ne pljujete coveka koji je davao svoj maksimum za klub jer je odlucio da ode zato sto, zamisli, nije placen iako neko iz kluba hoce da navuce gnev na njega. Toliko od mene.

Hehehe

Ma neka pređe kod vas da ga zovemo Mustafa lololo
    A taman da prođe sa trofejima ko Raško.

17. Шта је следеће? Отићи ће и Дало, па ћемо остати без плеја?

18. AKo pređe Gagula u Efempe zvaćemo ga Mustafa Gagov. Bugarski musliman koji je prodao veru za večeru i uz to zabo nož s leđa lololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.