KK Partizan

1. Brt vama taj što treba da pomogne sad vas tuži da ga isplatite
    Ćoki je mafijaš i nemoj da prljate svoje ruke

2. lol. nikoga on ne tuzi, oni insistiraju da ga isplate da bi mogli da ga sklone da bi taj mafijas mogao da nas pomiluje po temenu

3. Jbt koja je Legenda Čović. Počeli glodari da šene od sreće kad ih pohvali.

4. Gaz ko će biti jedina zdrava opozicija?

5. kaka opozicija bre, sad smo #porodica

i ne znam sto me ne volite, ja sam vas mladji i malo pametniji burazer, al ako sam ja presao preko toga sto ste vi debili, mozete i vi preko toga da vas tata voli vise

evo idem po limenku piva u to ime. Tajo casti

6. Nema razloga za vređanjem brt

7. Al kako ste od situacije gde ste nosem parali oblake, došli do toga da istim orete put pred sobom. Al vas je ugasio Legenda.

8. Ovo može u defku da se sroči.

9. ova subota odjednom dobija potpuno drugaciji tok

pricajte mi jos, osecam da ce jos nesto da se desi

10. Kurva umire, kurva gasi se.
    Kletva koja traje.

11. Nemojte to nikad zaboraviti.

12. Jao jel sutra 4.?
    Karanje u CG.

13. Dje ste cigani, nema vas na temi od prosle godine xDDD

14. Cigani, jel istina da se sad zovete CZ Beograd? Kad je to ono posljednji put bilo aktuelno u vašoj istoriji? :D

15. Grobari, pripazite na recnik. Ipak se obracate navijacima kluba koji je vece ime u kosarci,a bogme i u fudbalu, od jednog Bajerna.

16. I od Žalgirisa, Ćoki kaže

17. ko je taj zalgiris bre?

18. Coki jos ovima nije objasnio kakva je to velicina
    https://www.youtube.com/watch?v=WsLRjdHTL68

Kako rekose panteri, to je regularna zastava Makabija za sve, iako se ne pojavi ni pre ni posle FMPa.

19. i njih je potkacio, rekao je da nije jevrej ali....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.