U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sal Partizana nosim otkada znam za sebe a Crnogorac sam.
Ne smeta nikome kad Sofro navija za Milan i lobanju nam otvara ali Partizan smeta.
Informacije iz prve ruke povodom desavanja u Niksicu...Nasi su sedeli u kaficu,gde su se grupisali i druzili iscekivajuci utakmicu,vojvode su prisli kaficu gde su nasi izleteli i najurili ih,vojvode su bukvalno se povlacile 200 m,Grobari su uspeli par njihovih da rascerupaju i da im demoliraju kola,al je murija uletela i razdvojila dve strane,nasi su svi na okupu bez povreda...
Ovo citat, nmg doznačavam
'ajde rasni iskopaj i neku reportažu s lica mesta, strepim, ne mogu da iščekam!
Kažu da ima snimak, biće objavljen kad zamagle lica.
Ђе има пренос аман за аман?
arena 1
Укинули овом провајдеру арене, пас им мајку јеба', тако да не могу да гледам на њу... Морам наћ стрим
http://www.3pmstream.com/basketball-live-streaming-video-2015-1.html
Jebu nas za sad, bolje otvorili utakmicu, generalno ništa čudno.
Uplatio sam.vas na lajvu, kvota skoro 3. Jebacu vas u dupence ako izgubite. A nije realno da izgubite i šestu gustu utakmicu.
Koju gustu utakmicu kad nas nabijaju lagano
Раштимовани оркестар Петра Christmasa. Гле Варда игра, ја мислио он се пензионисао.
Bili 4 za njih kad sam uplatio, kontam da je gusto, ne pratim. Saću pogledam.
Majkomila 22 razlike. PA JESTE LI VI NORMALN!!!
I zna li se ko će naslediti "Christmasa"? Oli Pekmen postavljat sad Kecmana na mesto trenera, il će nam poslat' nekog krštenog da nas vodi do kraja ove sezone da barem probamo da završimo na 12. mestu ?
Ev sad ušao u kuću, vidim da nas guze opako, ipak će biti anal završnica.
ahahah al nas deru leptijebem :D
Vranješ dabl-dabl za 25 minuta xD
оће стока да нас набије 30 разлике :Д