KK Partizan

1. Još osam lolo đoto. Ne znam koliko vam treba ali imate loš raspored. Cenim da su vam 2-3 pobede max. Osim ako vas ovaj ne preporodi.

2. Opa! Procureo info da dolazi i Armsted zajedno sa njim. Bravo Dzile majstore!

3. Raspored do kraja sezone:
    04. januar Sutjeska (gostuje)
    10. januar Cibona (kod kuće)
    16. januar Krka (g)
    25. januar Crvena zvezda (kk)
    30. januar Budućnost (g)
    6. februar Zadar (kk)
    13. februar Tajfun (g)
    27. februar Cedevita (kk)
    5. mart Olimpija (g)

4. znas koliko mi vriste jajca za NBA ugovor, dobio je i Ome Asik ugovor u NBA pa i dalje moze samo opremu da nosi vecini EL centara.

doduse, luvavu jedino u NBA mozda i moze da dodje do izrazaja. one fizikalije su jedino sto ima, ono k od kosarke u mozgu nema.

daj da ga vidim protiv nekog ozbiljnog tima kako ce da odigra, mani me Mega Divljine

5. ja cenim da mozemo da dobijemo Tajfun, Cibonu, Zadar i jos jednu od Krke i Olimpije i puna kapa

6. Gazimudo

pa znajuci cigane i covica, verovatno bi Misko ponudio da vam placa Luvavua koji ubr retko ishajpovan igrac.

Зашто би то радио? Уваљаће га у НБА лагано из Меге, док би у Звезди могла чак да му падне цена, ако би се испоставило да му не иде тако глатко против озбиљнијих противника.

7. Odvalicemo vas u derbiju.

8. maori, bio sam ironican. Bole cokija kurac da mu luvavu uzima mesto stranca, moze lik da dovede 10 amera za sezonu, ne zna se ko je imao jacu karijeru a ovamo ce da se pati sa jednim luvavuom kog moze averidz odbrambeni igrac da spusti na 5 poena

9. doduse, luvavu jedino u NBA mozda i moze da dodje do izrazaja. one fizikalije su jedino sto ima, ono k od kosarke u mozgu nema.

daj da ga vidim protiv nekog ozbiljnog tima kako ce da odigra, mani me Mega Divljine

Ријетка прилика да се Гм и ја сложимо око нечега. Велики је потрошач лопти Луваву.

10. 10. januar Cibona (kod kuće) - znači ovo je Džikićev debi na klupi valjalo bi da dobijemo pošto se igra kod nas, a i cibosi su već 2-3 godine u debelom kurcu
    16. januar Krka (g) - Džiki da jebe svoj bivši tim lololol
    25. januar Crvena zvezda (kk) - no comment
    30. januar Budućnost (g) - no comment
    6. februar Zadar (kk) - ovo bi valjalo pobediti
    13. februar Tajfun (g) - ovo bi valjalo pobediti
    27. februar Cedevita (kk) - hm videćemo kako bude napredovao tim sa novim trenerom
    5. mart Olimpija (g) - isto ko i za prošlo kolo

11. Крка уопште није безазлена екипа кад игра код куће. Тајфун исто зна бити јебен, мада је код њих кратка клупа највећи проблем.

12. doduse, luvavu jedino u NBA mozda i moze da dodje do izrazaja. one fizikalije su jedino sto ima, ono k od kosarke u mozgu nema

pa da, ima fizikalije i zbog toga može da uspe u NBA, gde u fizičkom smislu nema prednost u odnosu na značajan procenat lige. s druge strane, u evropi je go kurac iako je fizički dominantan, pošto to ovde ništa ne znači.

Patrik Jang se ne slaže sa tobom.

13. matori jebe mi se za ligu, NBA je cirkus, igrace u nekom klubu tipa Filadelfija, bice svako trece kolo u NBA top 10 poteza, publika ce da se divi njegovoj skocnosti a i dalje ce biti beda od kosarkasa kog ce i familija zaboraviti cim zavrsi karijeru

14. toliko je dobar taj luwawu da je protiv jednog od dva ozbiljna kluba u aba ligi 2x imao negativan index.

15. Gudura svaku drugu ide u minus. Opet je odličan igrač.

16. gresis ckode, Guduric jednom bio u minusu (-1) i to u drugom kolu, za 5 minuta na parketu bez suta ka kosu.
    No da se mi vratimo KKPu, jebe mi se za gudurice i luwawue

cibona mora pasti, pogotovo jer je Bozic uspeo da pukne vise od 8 razlike od jebene Sujeske

17. Има ту нешто чим је Дуло довео Ђумару. Саће Џики да га афирмише.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.