KK Partizan

1. Ša bilo? Ipak na autobuskoj...moja greška.

2. To su izgleda popularne lokacije kupusara za razmnožavanje? I dalje ste na autobuska fazonu? Nizakoji kurac niste.

3. Skočko imaš sreće što sam vernik i poštujem ovaj dan, inače bih te prebio.

4. Pa Badnje Veče je, ljudi...

5. Mudro zboriš. Volimo se ljudi, neka je zdravlja i sreće svima.

6. Svima zelim zdravlja i srece, grobarima tadica a lutjeni kurca masivnoga

7. Buraz, vredi li nešto lutjena?

8. Gazi se zavadijo sa cijelim sajtom.

9. Otkud znam dal vredi, po spici koju plasira ne vredi nista ali ostavljam 0,00001% mogucnosti da i ja pogresim nekad

10. Ima li neka dobra vukajlijašica, ima li.

11. U stvari ima jedna dooobra, al zabiravih nik. Iam je na fejsu XD

12. Šalabajzer
    Gazi se zavadijo sa cijelim sajtom.

A ti buraz tripujes Gazija gde god se okrenes. Mir Gazijev, kurcem te plodi!

13. U miru i slozi Božjoj jebite se.

14. Izgleda da vam dolazi Derel Vilijams umesto Džounsa.

15. Центар се роди, браћо Гробари.

16. KJones ostaje valjda beni? Tj. igraće 4 što i treba a DVilijams centar.
    B92 bar kaže takou.
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=07&nav_id=1082687

17. Meni deluje kao da su se namerno pretvarali da su slabi, sad je njihovo vreme kada dizu formu(trofeji se broje u maju) ulaze u plejof i osvajaju aba.ltd. Agroziv liga se podrazumeva

18. ovom i definitivno necemo moci da pevamo TI JE JEBES SLEDECI ili SILOVO SI ZVEZDU DERONE, tuzice nas za klevetu klub ce nam zatvoriti

ovom cemo one soft pesmice, tipa PADA KISA JA SE KLIZAM NOSIM PEHAR ZA PARTIZAN

19. Eto, kao sto sam rekao. Kurac je Džiki grobarština. Nego došao i sad mu dovode igrače, pa i Pera je to mogao.

Hteo sam da vidim da li ce sa onim timom moci više id Pere, koga ste oterali kao kera. Mada tako ste i Dula, vama legende ništa ne znače... lolo

20. a sta ako silovatelj nije teo dodje jer je smatro da je bozic kurac od trenera?

i sta ako ti kazem da nas zabole kurac za legende jer da jednu mesecno teramo ko kera, imamo za jos 4 zivota ?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.