KK Partizan

1. Slušaj, meni jedna stvar ledi krv u žilama, a vi procenite jesam li u pravu. Mene ne brine da se jedna sezona evrope ispusti, ali kod nas ti je u sportu sve na mahove, jedan klub kad ispusti uzde, propada neumitno, kao KK Zvezda, a drugi uspostavi dominaciju dugo... plus su političke prilike takve kakve su. Ja ne mogu da znam šta će da se dešava sledeće sezone, ali ako je verovati nekoj pravilnosti, koji naš tim bude fucked... biva proper fucked.

2. Ali kad treba da ih stignemo ili prestignemo, Gagić pravi korake, a onda legendarni Musli koji nas je koštao sigurno 5 pobeda ove godine, promaši sa milimetar koš. Neverovatno. Jednostavno treba da igra onaj mali Milutinov i gotovo. Musli nas preskupo košta.

3. Pa nemam pojma, toliko dugo dominiramo da se i ne sećam nekog drugog.

4. Ma samo se otarasiti Muslija, i biće bolje.

Za mahove imaš pravo, mada ne očekujem dugogodišnjiu dominaciju FMPa, i gašenje Partizana.

5. Pa dobro, ja se sećam godina i kad nas je FMP (onaj pravi lolo) tukao, i Budućnost kad je bila najjača...

6. Kakva kriminalna igra poslednjih 60 sekundi...

7. Budućnost da, FMP i ne baš...sporadično nešto, daleko od neke dominacije.
    Inače ne idu nam ovi ziceri lololo
    Slobodno mogu da iu igrači koji promašuju zicere.

8. Biće mnogo zajebano do kraja utakmice, sa ovakvom igrom šanse su nam vrlo male.

9. Koliko imamo sreće što Cedevita igra loše i loša je ekipa, pa je kao pomalo neizvesno....hoće li se jednom vratiti ono sve što smo izgubili u poslednjim minutima utakmica ove godine?

10. Muslia pokloniti komšijama+dati neku lovu

11. Saće Musli da ih napuni, nemaju centre, xe xe

12. Ostali su bez centra, da mi imamo barem malo dobrog igrača na toj poziciji mogli bi i do izjednačenja

13. To ja pričam Eli malopre za centra, ali nemamo centra ipak.

14. Ми не заслужујемо Ф4.

15. Napad za pobedu...aj sada makar.

16. Biće, bićeeee.

17. Напад за побједу. Да видимо од чега смо направљени!

18. Ако изгубимо нећу гледати баскет до краја сезоне!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.