KK Partizan

1. Da li mozemo jednom da ne dobijemo najtezu grupu jebote.

CSKA
    BARCELONA
    PARTIZAN
    LIJETUVOS RITAS
    BROSE
    BESIKTAS

Sve u svemu, mislim da necemo proci grupu.. Jeste dosao dule,al ovo je neverovatno koliko nemamo srece!

EDIT: Teze je moglo samo da su smestili jos nekog u grupu, mimo pravila..

2. Уз пар појачања,можемо проћи.

3. Ja nesto nisam optimista.
    Sa prvim plejom od 20 godina, a drugim od 19, sa Milosavljevicem kao prvom trojkom..
    Ako dodje Novica i kvalitetan centar, MOZDA, bez njega nikako..

Aj kao CSKA se dosta rasuo, tri glavna igraca idu u NBA, Barca se pojacava nezdravo, Besiktas se u finalu turskog sampionata popisao po Efesu, Lijetuvos ciji stil kosarke ne lezi Partizanu i uvek nas sarane trojkama.. Jedino ovaj Brose sto mozemo da pobedimo 2x,al poznati smo po tome da uglavnom gubimo od ovakih na strani (setite se prosle godine, izgubili od Prokoma kad njima nije trebalo nizasta,a nas pobeda vodila u TOP 16)

4. Ма јесте јебено ал можемо даље, ни Лијетувос ни Бросе нису ништа бољи од нас... Овај мали Француз неће да буде први него други плеј, а доводимо и 4 и 5(Новица не долази сигурно). Не сумњам ја у Дулета зна он шта ради а и приоритет нам је Ф4 јадранске лиге због ЕЛ следеће сезоне, морамо да играмо финале да би ишли директно тако да ће врв на то да се обрати пажња.

ЕДИТ: Газимудо
    Милосављевић није тројка него двојка и то резервна, играч задатка. Прва тројка је Луче а друга Бертранс. Још није ни почео прелазни рок а ми већ довели једног од талентованијих играча. Полако људи. Иначе Варда је планиран да замени Рашка као другог центра.

5. setite se prosle godine, izgubili od Prokoma kad njima nije trebalo nizasta,a nas pobeda vodila u TOP 16

Nismo igrali prošle sezone sa Prokomom,već pre dve godine. Još nas je tada Vlade vodio.

6. na one belgijance sam mislio, Sarloa ili kako vec.

7. Kako nije,čak se slikao sa Džordanom lolo

8. Јел стварно добар ко што пишу?

Ови што прате баскет детаљније кажу да је одличан и да већ има физикалије изграђеног кошаркаша, већ може да игра није физички слабашан ко остали његово годиште.
    Плус је ваљда најталентованији у његовом узрасту а чим је Дуле толико загризао да га доведе мора да је добар.
    За његову изјаву наклон до пода!

9. Pa realno, Pera je legenda,al vise ce zauzimati nekom mesto nego sto ce koristiti u igrackom smislu. Ja mislim da nece da pravi guzvu pored Miljenovica i ovog novog Vestermana, odnosno da planiraju da od njih dvojcie za 2 godine dobiju 2 extra plejmejkera. A Pera ce biti neki Duletov pomocnik,ili sportski direktor..

10. Хоће човјек још двије године да игра,па тек онда иде на клупу Партизана. Шта ће му ишта више у каријери није ми јасно. Само Евролигу нема,а то је скоро и немогуће било освојити.

11. Пера је легенда ал не може више да игра на нивоу од пре неколико година па зато и одлази али он и даље може да игра у овим мањим клубовима итекако добро. Кажу да је физички спреман и да због тога не жели да прекине каријеру сад и да хоће да игра још најмање две године. Њему хвала на свему, најбољи дефанзивац у историји КК-а дао брдо битних тројки за победу, ставио у џеп Навара и пребио ко зна колико противничких плејмејкера!
    Божић Пера може из партера!

12. Mnogo fin i skroman dečko. Upoznao sam ga sada još davne 2000.
    U Partizanu se potpuno podredio timu, i sve ove godine igrao na za sebe neprirodnoj poziciji 1 (iako je doveden kao dvojka, doduše sa ne previše dobrim šutem, osim za 3 kada je "sam kao duh").
    Prošle godine je realno bio višak, i bolje je da su igrali Miljenović, i Jaramaz na kecu, a na dvojci pored Milosavljevića, Anđušića, pa i Bogdanovića takođe ne bi imao šta da traži.
    Možda je mogao da bude treća trojka posle Kecmana i Lučića...
    Ove godine bi pre nego prošle mogao biti od koristi, ali očigledno je da je planirano "bacanje u vatru" mladih snaga.
    Žao mi je što je doveden francuski plej, čini mi se samo godinu dana stariji od Miljenovića, umesto da je Miljenović forsiran (ima petlje kao i Anđušić i Lučić).

најбољи дефанзивац у историји КК

Ovo ne sigurno. Za početak: Haus, Lazme, Gist, Roberts, Novica, Tepić... od "srednje generacije" na pr. Danilović, itd.

дао брдо битних тројки за победу

Ovo 100%, maltene u rangu sa Kecmanom u toj kategoriji.
    Peri sve najbolje u nastavku karijere!

13. Пера легенда. Да л' ове или прошле сезоне на некој утакмици иде на двокорак и подиже се да закуца једном руком. Јесте промашио, ал у Пиониру лудница, једно пет минута скандирано "Перо, закуцај!", а он се се смеје и показујем руком у фазону "Не брините, све је под контролом". :) Колико позитиван лик. ЈЕДАН ЈЕ БОЖИЋ ПЕРА!

14. Пера легенда. Да л' ове или прошле сезоне на некој утакмици иде на двокорак и подиже се да закуца једном руком. Јесте промашио, ал у Пиониру лудница, једно пет минута скандирано "Перо, закуцај!", а он се се смеје и показујем руком у фазону "Не брините, све је под контролом". :) Колико позитиван лик. ЈЕДАН ЈЕ БОЖИЋ ПЕРА!

http://www.youtube.com/watch?v=9w42RrOou74

Bio sam tad, vrištala cela hala.

Drago mi je da više neće igrati, ali mi je žao što je otišao. Bolje da je ostao pri prvom timu kao asistent ili tako nešto.

Jedva čekam novu sezonu, ako budem pri parama, uzeću sezonsku. Treba podržati ove "klince".

15. Haus

Ок јесте био суров али Пера је Пера.

Lazme Roberts

различите позиције а и прекратко су били да би се тако нешто рекло за њих

Gist

Никако, није ни близу горе поменутој двојици

Novica, Tepić

Свакако раме уз раме али опет је Пера много дуже остао у клубу. Новица ми је најомиљенији кошаркаш у задњих 15 година у КК-у.

Danilović

Даниловић је један од најбољих кошаркаша Европе свих времена, нису за поређење :Д Њега заборавих :Д Али је свакако Пера један од најбољих!

Да л' ове или прошле сезоне на некој утакмици иде на двокорак и подиже се да закуца једном руком.

Чини ми се да је прошле против Хемофарма(ваљда) мада је можда и ове, био на текми :Д мислим да сам први пут видео Перу како креће на закуцавање :Д после тога је била лудница :Д
    Ко ће сад да диже пехаре :Д

16. Now on the heels of another successful season at home, Partizan comes back fully reloaded with Vujosevic again at the helm and eager to delight tens of thousands of fans that treat basketball – and the club – like a religion.

Evo ceo tekst, ako nekoga zanima. Meni ovaj deo bio jak.

Nadajmo se da će Dule nastaviti gde je stao.
    http://www.youtube.com/watch?v=vXmsbQJJ_WE

17. Joooooj. Kako ćemo da ih karamo, nismo normalni.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.