U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Требало би одмарати неколико играча, неких 3-4 би требало да не играју. Чека нас утакмица у Крагујевцу за викенд. Ево гледам сад код Тегелтије на тренингу сви вежбају пенале. Морамо и на то рачунати ако буде нерешено. Мислим да имамо играче да дамо свих пет пенала у том случају. Колико ћемо да одбранимо, видеће се.
Odavno se nisam ismejao na neki post. :)
Волео бих да ојебете шпанске миџете јер су гомна она најгора, али ће вас судије урнисати као против Турака, плус ће Наваро да вам ували 25 поена, тако да губите шездесет осам седемдесет седам.
Видим да скоро сви мрзе Барсу. Код мене је тотално супротно. Ако изузмемо Робијине тимове, Барса ми је омиљени противник. Исто важи и за Навара. Кад уђе у халу, почну сви да га псују, да му звижде, а мени дође да га поздравим аплаузом. Просто волим како човек игра.
A to sto ce Gagi da ubaci tries nocas
Трућ, како можеш да волиш те сепаратисте? Такви као ти су продали Косово.
Mlatoni kad si tamo otp?
Truće pizdo Kosovo si izdo!!!
:( Не знам ни ја како. То је нешто необјашњиво. Реално, пушили су нам курац толико пута. Како да их не волиш?
Па шта знам, треба да чекам сестру, она би требало око 7 и 15 да стигне. Можда и одем раније ако ми јави да ће да касни мало па да чувам места.
7 и 15, јеботе. Па ово је Барселона. У пола осам више неће имати ниједно место. Ја сам ишао у 7 (не у 7, него 2 и по сата раније, не сећам се кад је почело) кад смо играли против Мега Фризуре. Мислим, да се разумемо, пошто долази Барса, ја сам још од јутрос испред капије.
Ma неће бити пуно, иду људи на Светог Аранђела.
Biću i ja oko 7 i 15 tamo najkasnije. Protiv Fenera se jedva nagurasmo.
Svi mi znamo da Barcelona ima jednu manu..
...Gagi im uvek stera u djanu
Dobra je kvota na H1&+ poena (granica 141,5, a hendikep 7,5).
3.60 je na to u Pinnbetu
Mislim da ce biti vise poena jer ce Bogdan verovatno ici na prodore odmah iz prenosa lopte, slicno onome u derbiju.
Ako ode iznad toga gubimo 90%.
добићете барсу, сигуран сам
не бисте били партизан кад вас не би усрало
Ne mora da znaci. Ako budemo imali dobro sutersko vece, mozemo mi lako njih da dobijemo. Sve to pod uslovom da kontrolisemo njihov skok u napadu, a da nas bude standardno dobar.
Treba nam ova pobeda. Jeste da i dalje sve zavisi od tekmi protiv Budjelara i Nantera,al treba nam ova pobeda ko budali samar.
Spominje se jarred Cunnigham!
i jos izvesnije MYCK KABONGO!
Oн је двојка, није плеј.
I ovaj lik
http://www.youtube.com/watch?v=Jid2uC461ec