KK Partizan

1. Шибните ми у певете упутство за то што сте нашли, гледао бих Ливерпул сад у 4.

Potez navijača PAO-a vezan za ustaške simbole, Kosovo i našu zastavu sramotan. Ne znam kako ih nije sramota Željka i Bodiroge pre svega a onda ostalih Srba koji su igrali kod njih. Jebo ih Roko Leni Ukić u dupe grčko cigansko. Dva pravoslavna kluba oni ističu ustaške simbole.

Грци.

2. EDIT: Tucanom, Stevanu ili vidite na temi KLADIONICA ko sve ima , pa saljite poruke da dobije ko zeli ili nije video.

3. До јаја слика. Хвала!

4. Au Gmudo tebra koja razlika, nebo i zemlja fala ti ko bratu!

5. Фала Гази бог ти дао здравље.

6. Shomy brate, Shomy... Nebojsa je malo pederski.

7. Jel moze taj Gazimudov linka u PEVETE!

8. Gazimudo daj to u PVT. U čemu je fora?

9. Ja ne verujem sta gledam molite gazimuda da vam posalje kurac u pvt

10. napokon NFL i prenose ABA lige k'o čovek da gledam a ne po strimovima, koja magija a i dalje mi nije jasno otkud to, kida sistem

11. Је л' онда само мени не шљака баш најбоље? Слика је стварно врхунска, али свако мало ми кочи... Не би требало да је до нета, јер је брзина 8 мб.

12. I mene je zajebavao u dva navrata, onda izađem iz programa vratim se i šljaka do jaja, onda čačkam nešto po netu i opet krene da zajebava. Zajebava na nekim kanalima a opet na drugim radi vrhunski.

13. Ја гледао Ливерпул на СК4... И с времена на време сам пребаци на следећи канал лол. Јебига, кад баш буде зајебавао превише, гледаћу на класичном стриму.

14. Meni secka na svakom kanalu, tj na svakom SK kanalu, njih sam probao. Cak mi se desava da mi sam prebaci na kanal ispod trenutno ukljucenog. Ali slika je odlicna tako da moze da se predje preko toga :)

15. Meni ne radi. Ubacim taj fajl u plejlistu i ništa.

16. šaljite i meni taj sajt

17. Џони, само покренеш то што си скинуо. Десни клик, па плеј или још лакше двоклик.

18. Dzoni verovatno si kliknu open with notepad kad si skido tako sam i ja prvi put lolo
    skini opet al klikni samo save file ili probaj da ideš u proportis open with vlc.

19. Iz nekog razloga neće kod mene. Probaću opet.

20. Neće ništa od toga. Stoji mi samo preuzmi i šta god uradio notpad file je.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.