Sa CSKA igramo sledece nedelje. Sad igramo sa Fenerom u gostima.
Tamo nek rasporedjuje minutazu. Sigurno ne mozemo da ih dobijemo u sred Turske. Cak ni ako nas Zeljko pusti.
Odmarati ih u cetvrtak i sledeci vikend, i onda na CSKA izaci punom snagom,pa sta bude.
Pa nigde kao u svojoj kući.
Znači kad Rasni spemuje ovde ja treba da odem na vašu temu i spemujem kao majmun iako rasni uopšte ne piše na vašoj temi? Tako i bombas spemuje kod vas on ovde i ne piše a ovim ga ne dotičete ni najmanje.
Ја не могу ништа да кажем за бомбија (и поготово за тебе, не спамујеш нашу теми и углавном си реалан у постовима, свака час), све је то у жару борбе а и после оне слике више ништа није исто, како да вређам старијег човека који има жену и децу, не дозвољава ми чојство и воспитање аџаџа Само мало смањите доживљај и ок, знам да вас боли када после 12 година треба да препустите прво место, навика је једна мука а одвика двије.
Sa CSKA igramo sledece nedelje. Sad igramo sa Fenerom u gostima.
Tamo nek rasporedjuje minutazu. Sigurno ne mozemo da ih dobijemo u sred Turske. Cak ni ako nas Zeljko pusti.
Odmarati ih u cetvrtak i sledeci vikend, i onda na CSKA izaci punom snagom,pa sta bude.
Vili Voren igračina jebena, lik nas je uništio. Ušli smo bespotrebno u jurnjavu i odigrali katastrofalnu odbranu i to je to.
Nek daju 200k za Vorena jebo im pas mater. Nek potpisu ugovor na 2 ipo godine i otplatice se kad ga prodaju na kraju sledece.
Ma neće taj dugoročne ugovore a neće ni da trenira jbg. Boli njega patka za takmičarsku košarku. Avdić je za njega rekao NBA igrač al neće.
E moji glodari kad vas Solanik jebe...
http://www.mozzartsport.com/vesti/pratio-ga-partizan-a-sad-cepa-mrezice-u-crnokosi/66698
ma pustili smo solnoka...niko da razmotri tu opciju...ko sto zvezda pusta siroki tako i mi ove kmetove...
Stevane na kojim si drogama?!
У праву је дечко.
аххахахахахаахха како вам је сад
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=260#post_2625553
Ćoki mora da je pun ponosa što je baš u železniku preuzeo prvo mesto ekekeke
Pa nigde kao u svojoj kući.
Znači kad Rasni spemuje ovde ja treba da odem na vašu temu i spemujem kao majmun iako rasni uopšte ne piše na vašoj temi? Tako i bombas spemuje kod vas on ovde i ne piše a ovim ga ne dotičete ni najmanje.
Ја не могу ништа да кажем за бомбија (и поготово за тебе, не спамујеш нашу теми и углавном си реалан у постовима, свака час), све је то у жару борбе а и после оне слике више ништа није исто, како да вређам старијег човека који има жену и децу, не дозвољава ми чојство и воспитање аџаџа Само мало смањите доживљај и ок, знам да вас боли када после 12 година треба да препустите прво место, навика је једна мука а одвика двије.
Џони пише, а и Бомбаш сигурно чита, ако не учествује толико активно. Не бих могао да ти замерим за то, кад би одговорио на ментолисање Расног.
Није Тито био луд. Знао је он са таквима. :(
Бомбаш је курац иако је гробар, кења ми се од њега
Stevane decxko zaboravio si i italic da ukljucis.
Stevane zaboravio si Balije sever da staviš na spisak. I Toleta.
I PP aparat.