E nek ste sad srećni, promenili su i našu. Koga bre boli kurac neko pokušava da se sprda.
Ako sam ovo napisao na temi na kojoj nisam smeo jbg, praštajte, Zvezdaš sam svakako.
Promenili su sve u isto vreme. Nije to bilo vaša pa naša.
Inače nije problem u sprdnji kad je kvalitetna al ovo je više onako interesantno i smešno ako si mongoloid.
To što nekome smeta sport i što bi neko ovde pisao o propadanju vukajlije i kojekakvim sranjima jer je na fizičkom preskakao lastiš to je njegov problem.
Uopšte ne razumem u čemu je problem. Mi se prešaltamo na onu temu koja se zove KK Partizan, Pakistanci na ovu što se zove imenom ugašenog kluba i gotovo.
imam jednog debelog ortaka koji je naviojao za partizan i kad je bio klinac neko mu ponusio cokoladu i on presao za zvezdu...smesno je jer je debeo,dlakav i nadrkan stalno hahahha
Uopšte ne razumem u čemu je problem. Mi se prešaltamo na onu temu koja se zove KK Partizan, Pakistanci na ovu što se zove imenom ugašenog kluba i gotovo.
ovo. svako piše na "svojoj temi" lolo, koga bole kurac šta je na prethodnim stranama :D
Pa kako da se udružimo kad vidim da većini ne smeta. JA bih realno banovao moda za ovo al ne mogu. Mogu samo da mu poručim da mi popuši kurac i to je sve.
Da krenemo da im spemujemo one njihove pederske teme? To bi moglo recimo.
Nek se otvori tema "navijacka prepucavanja" na podforumu igre pa ko voli maloumna prozivanja nek postuje tamo, a na ovim temama da se banuje za spremcugu. Mudovi, bas vam je losa fora.
Lepri promenili su i vašu.
боли ме курац
како си?
Evo nije loše...
Kako je kotkuće?
E nek ste sad srećni, promenili su i našu. Koga bre boli kurac neko pokušava da se sprda.
Ako sam ovo napisao na temi na kojoj nisam smeo jbg, praštajte, Zvezdaš sam svakako.
Promenili su sve u isto vreme. Nije to bilo vaša pa naša.
Inače nije problem u sprdnji kad je kvalitetna al ovo je više onako interesantno i smešno ako si mongoloid.
To što nekome smeta sport i što bi neko ovde pisao o propadanju vukajlije i kojekakvim sranjima jer je na fizičkom preskakao lastiš to je njegov problem.
imam jednog debelog ortaka koji je naviojao za partizan i kad je bio klinac neko mu ponusio cokoladu i on presao za zvezdu...smesno je jer je debeo,dlakav i nadrkan stalno hahahha
hehehehe sad mi krivo što je prešao. U principu debeli, dlakavi ljudi koji su stalno nadrkani su kul ljudi.
kul su zato sto su smesni lolo
ovo. svako piše na "svojoj temi" lolo, koga bole kurac šta je na prethodnim stranama :D
A jesu duhoviti ovi modovi hehehe
Ček ovaj debil još nije vratio prave nazive tema?!
Pa samo se prebaci na onu drugu temu što je bila nji'ova i to je to.
Ma neću na dve tone ciganskog smeća da pišem.
Ето уместо да се удружимо и пребијемо оног ко је овај пламен распалио ми се гложимо. О кукавно србство угашено..
dobro je da ckode nece da pise na temi jer je ciganska.da zeli da pise bilo bi 12 postova po strani,ovako ovih 7 je sasvim ok.na svu srecu, ne zeli...
Pa kako da se udružimo kad vidim da većini ne smeta. JA bih realno banovao moda za ovo al ne mogu. Mogu samo da mu poručim da mi popuši kurac i to je sve.
Da krenemo da im spemujemo one njihove pederske teme? To bi moglo recimo.
За почетак не морамо да се пљујемо и даље a спемом би само фасовали бан. Контам да докле год неко буде спамовао имена неће бити враћена.
Nek se otvori tema "navijacka prepucavanja" na podforumu igre pa ko voli maloumna prozivanja nek postuje tamo, a na ovim temama da se banuje za spremcugu. Mudovi, bas vam je losa fora.
Sanitarni ako nađeš dva, tri moja posta ukupno na svim ciganskim temama i da je jedan jedini prozivka sam ću da se banujem na 6 meseci.
Je l' neki mod koji nije pizdurina i sme da vrati imena tema, znači bilo ko? Ili kelt može da piša po svima kako mu je i kad volja?