KK Partizan

1. E bilo bi super ovo sa Ubicom ako se ostvari...

2. Ma Novica se vraca sigurno. Moje je misljenje da je on takva licnost da ne voli da bude epizodista. Uz to je grobarcina, pa mislim da ce se rado odreci dela para da bi igrao za Partizan opet, plus je jos dule tu.

3. Novica je rekao da će prvo sa nama da razgovara ali to ne mora ništa da znači jer zavisi kakva ponuda može da mu izleti, bilo bi lepo kad bi potpisao.
    Ipak su takve četvorke na ceni u Evropi e sad on zna gde bi se najbolje oporavio od povrede i potpuno vratio u ritam.

4. pa mislim da nece nijedan veliki (pod ovim podrazumevam ove nadrkane timove) da ceka njegov oporavak, i da ga posle toga polako ubacuje u sastav. Oni za svoje pare hoce igraca odmah.

5. Potpisao je i definitivno Miško objavio na twiteru.

6. Treći strelac ruske lige sa 15.3 poena, e ako je on gori od ova dva prethodna pleja, da se ubijemo odma, još samm Novica da se vrne...

7. Ma jebeš ti te poene, protiv CSKA dao 15 poena ali je šutirao 4/23 za 2 a za tri 3/12!
    Mnogo je to divljanja za moj ukus, jbg Pulen nas ispalio a morao je neko da se dovede. Nisam zadovoljan al verujem Duletu.

8. Možda on jeste divljak, ali i Mekejleb nije klasičan plej, više ide na poen nego na asistenciju, ali je zato jebo keve sa onim ulazima, davao je 9/10, sad možda se ovaj ispostavi da bud novi Bo nikad se ne zna.

9. Al Bo nikad nije imao šut za dva 4/23 što je mnogo, mnogo je. Mada kod nas će posle tri promašaja na klupu, nema kod Duleta izdrkavanja ali onaj Pulen je bio mnogo bolja opcija a ovaj je jbg plan B verovatno.
    Dobro je što je igrao u Evropi pa ne mora da se navikava.
    Mi nismo ni tražili klasičnog organizatora igre nego čoveka sa poenima u rukama ali ovaj uzima previše šuteva za te poene, to mi se ne sviđa. No videćemo.

10. Dobro je što je igrao u Evropi pa ne mora da se navikava.

To je mnogo bitnije, nego da li je on divljak ili ne. Mada je egoman žešći, pošto vidim čovek ima svoj sajt.

Neću da ga prozivam pre nego što ga vidim u Partizanu, ako bude divljao imamo mi još dva pleja pa na klupu što kažeš.

Da li nam je prva opcija na dvojci Mirosavljević ili neko drugi, zaboravio sam.

11. Milosav, Anđušić i Bogdan koji se ozbiljno nametnuo na pripremama jer igra kao zmaj. Ja se nadam da će Bogdan da eksplodira jer je kompletan igrač ima i odbranu i napad i fizikalije dobre a Milosav je samo defanzivac, Anđušić samo ofanzivac sa očajnom odbranom mada je mlad i može da napreduje. Videćemo. Uglavnom ne dovodimo nikog više što se tiče bekova samo se još prva petica juri.

12. Petica možda bude Gordon, ako dođe Novica, jer pokriva obe pozicije.

13. Bez obzira na Novicu se dovodi igrač, jer Novica tek od januara može da počne da igra a nas čeka polusezona na dva fronta ABA i EL. Vrv se i dovodi još jedan kao Gordon pošto pravih petica baš i nema na tržištu jer ne bi Barsa koja je puna para dovodila onu panjinu od Džavaija :D

14. Na centru imamo Gagića, Bešovića, još jedan mladi centar ako se ne varam... tako da je još jedna četvorka(koja može pokrivati poziciju centra), ili centar neophodna. Ovi su premladi.

15. Ma Bešović neće da igra ove sezone ni minuta, on će na pozajmicu. Ne voli Dule tako mlitave centre a doveli smo i Muslija tako da mislim da će Gagić i Musli da se bore za drugog centra. To je previše neiskusno i tanko tako da mora da dođe još jedan igrač sad da li je 4/5 ili čista 5. to nije bitno toliko.

16. Ma Bešović neće da igra ove sezone ni minuta, on će na pozajmicu. Ne voli Dule tako mlitave centre a doveli smo i Muslija tako da mislim da će Gagić i Musli da se bore za drugog centra. To je previše neiskusno i tanko tako da mora da dođe još jedan igrač sad da li je 4/5 ili čista 5. to nije bitno toliko.

Da bre ja Musli zaboravio... Od Bešovića igrač tek za dve-tri godine...

17. Овај Томас ми изгледа танак. Надам се да је дошао за неке ситне паре.

18. Tomas je basketaš, da ima malo veće dupe zvao bi se Milton Palasio. Ukrotiće ga Dule, a najveća razlika u odnosu na prethodne sezone je što sada amerplej ne mora (i neće) da igra po 38 minuta (+2 minuta Pera Božić) nego će Vesterman da dobije 18 minuta i Miljenović još par. A ovaj batica može samo na kecu da igra.

Što se petice tiče, mislim da će Amer često baš pod koš, lik je šutnuo četiri trojke za četiri sezone, jak je kao svinja. Kod Duleta je Lazme koji je iste visine često igrao u paru sa Novicom, a ovaj je još jači fizički, mada teško da skače kao Stefon. Treba samo da se definiše ko će igrati 2-3, tu imamo Anđušu, Bogdanovića, Čakarevića, Bertransa i onog idiota Milosavljevića. Nadam se da je ovaj mali Australijanac sposoban da igra već sada.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.