KK Partizan

1. Partizan je prvi pokazao interes za njega, ali se potom u igru uključila Crvena zvezda

IMAMO KORNFLEKSE
    TAKO NAM I ONOG ČAMUGU UZELI ISPRED NOSA PA IM POBEGO NA KRAJU HAHA

2. Pa jašta. Šta će u Železniku koji kurac.

3. TAMO NA CETU
    ARMIJA PRAVA
    STO ZA PLUSEVE JE BULJU DALA!

OOOO MI ZA TEBE PISEMOOOOO
    AJDE INDIJANCE OVEEEEEE
    ZAJEDNO DA IZRECITUJEMOOOO

VOLIM GA, KO PLUSA DVA
    MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA
    ZA SLAVNI KLUB , SVIMA ZNAN
    VUKAJLIJASKI PARTIZAN!

4. A sto ce Zeljko da nas pusti veceras da igramo top16? Zeljko picko jedna pusti nas!

5. Још кад би за промену били упола тако активни и ван интернетоа..

6. Још кад би за промену били упола тако активни и ван интернетоа..

VOLIMO PARTIZAN NE PRIMAMO PLATE

7. Teško da je moguće da dobijemo fener prejaki su još igramo na strani.Koliko god neki pričali kako se nedostatak pleja ne oseti lolo nama je on očajnički potreban i mislim da će čak i Novak ako dođe iako je klinac dobijati šansu nekih 3,4 pa možda i 5 minuta.Buđavi moraju da pobede i onda je računica jasna pobediti ruse i idemo dalje jer nema teorije da fener izgubi od francuza sledeće nedelje.

8. Krecu kalkulacije. Ja to vidim ovako.

U 5 sati igraju ceeska i barca puta. Ceeska ce da ih odvali jedno 2,3 razlike. Moraju da im se osvete za ono proslogodisnje pisanje po njima u moskvi kad su ih odvalili 20,30 razlike ne secam se tacno.
    E , posto je Barca pukla, Fener moze ovo kolo da kiksne jer i pored poraza zadrzava prvo mesto. Tu dolazi Zeljko i kaze WHAT A HELL IS THIS BRE? NO 3 POINTS BRE JEBEM LI VAM NANU NANINU! Mekejeleb cita izmedju redova, ovi turski kosarkasi pognu glavu. BOgdanovic i Bjelica ce iskazati svoj kornfleks od Partizana, trudice se koliko god ce moci, ali ce Zeljko da im jebe mamu ako budu dali vise od 10 pojena. Mi cemo da se stisnemo junacki, useremo ih od kosarke i odvalimo nekih 1,2 razlike!
    Budjeler ce da odvali nantera, a onda u sledecem kolu mi prcamo CSKA jer smo tako u mogucnosti, a Nanter narafski puca od Fenera. I na kraju imamo pobedu vise koju realno i zasluzujemo a ne da imamo isto ko tamo neki koje smo odvalili 30 razlike.

A sad kad sam zavrsio sa mastanjem, realniji scenario je da puknemo i mi i nanter vcrs, a onda da pokusamo u poslednjem kolu da dobijemo CSKA sto nije nemoguce, mada dizu formu. E sad, ako CSKA dobije danas onda je zajebano nama jer ce morati da dobiju u poslednjem kolu da sacuvaju drugu poziciju. Mozda je zato bolje da navijamo za Barcu putu.

A najrealniji scenario od svih je da Nanter sutra dobije Budjelarnik i srusi nam sneska. Jbg, sta god bilo, nek se bore kao sto su se do sad borili. ispali smo malo zbog naseg neznanja, al vise zbog spleta nesrecnih okolnosti. Nastavljamo u Evrokupu, pa mozemo i tamo malo da se sprdamo ;)

9. Само да напоменем да задње коло играмо 15 минута пре Нантера. Није баш да ће да их пусти Фенер ако им буде требало, али још једна глупост из ЕЛ кухиње.

Иначе, губимо лагано вечерас, повређује нам се још један играч, Тепић добија мононуклеозу, Нантер добија у Украјини, Путин улази тенковима у Кијев и тако то.

10. повређује нам се још један играч,

Musli ili Gagula, ako da bog

11. Ма јок, повредиће се неко од странаца, ови наши су здрави и јаки сви.

12. Neće vam se valjda niko više povrediti, mnogo bi bilo.

13. Белошевић суди у Украјини. Јебаће му Вујошевић све ако добије Нантер.

14. YouCantHandleTheTruћ
    Белошевић суди у Украјини. Јебаће му Вујошевић све ако добије Нантер.

Jel realno da se ovi ie Evrolige ponasaju kao tolike amatercine?
    Prvo onaj razmak izmedju 2 tekme, a sad jos i sprski sudija da sudi timu od cijeg ucinka zavisi prolazak srpskog tima..
    Vo imja oca.

15. Neka neka i na nas malo navlače ako su mogli da dopuste onu krađu u beogradu protiv fenera mogu i ovo lolo

16. VOLIM GA
    K'O PROCESORA DVA
    SPEMUJEM SVAKI DAN ZBOG NJEGA

ZA SLAVNI KLUB
    PO NETU ZNAN
    BEOGRADSKI PARTIZAN!!!

GROBARI VUKAJLIJA
    GV2013!
    ZA TEBE I NA KRAJ NETA!

17. Па нама је судио Украјинац против Барсе ако се не варам.

18. Jebi jebi jebi internet pantere, pantere, pantereeeeeeeeeeee
    kaps lok enter alt i delete, delete, deleteeeeeeeeeeeeeeeee

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.