KK Partizan

1. I onaj faul u napadu. I onaj faul koji su oni napravili u napadu.
    Mora Željko da mu kaže da nas pušta, da ne navodi sudija na njih, kad mu ne treba.

2. Nije lose. Jebe nas rotacija ponovo. Gangula ima patiku umesto mozga, Slobodni Jo lose igra. Bogdan bogotac rastura. Bice zaguljeno ako rvat ne polomi ligamente.

3. Ccc nije ga sramota onako da nas bije u Beogradu, nego i sad ce isto :(

4. Шта раде Гагић и Мусли, па то није нормално.

5. Нек се носи Гагић у курац ја не могу више да га гледам.
    Дао сам му форе годину дана да се поправи, не могу више.
    И Мусли ми се игра са стрпљењем, још ме држи она текма из финала абе.
    ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ ПА МИ ИМАМО НАЈБОЉУ БЕКОВСКУ ЛИНИЈУ У ЕВРОПИ И ДВА НАЈГОРА ЦЕНТРА У ЕВРОПИ

6. Nije mi jasno kako neko može da bude onolko glup.

7. Obradović na poluvremenu:

"Šta je ovo vot iz dis! JEsam reko da vežbate trojke sa pola terena. ALOOOO!"

8. Koliko smešan faul u napadu. Nije mi jasno čemu ovakvo suđenje. Da im treba pa ajde.

9. ni meni nije jasno kako moze neko biti toliko glup...i nije mi jasno kako moze da krade grk ovako :(

10. SVIRAO FAUL FENERU? IMPOSIBRU!!!

11. Nemos ti kad je to sila. Ubaci tipa devetog igraca Zorica covek ubije 10 komada za 2 minuta.

12. Ja na fejsu napisao da je Bogdan jedan od 5 najboljih igrača Evrope trenutno. Zajebao sam se. Jedan od tri najbolja.

13. Kako bi voleo da je Berta zdrav sada.

14. Inace prica se da Bogdan ide kod Zeljka, Partizanu 3 miliona evra. Rekordan transfer.

15. Ал јебаће га Бојан до краја ко да нису браћа

16. SVIRAJ PROKLETI FAUL

17. Dobro se mi držimo protiv ovih monstruma. Kada bi uspeli da odigramo kako treba 4. pa da uđemo u neki egal i da nas nešto usere. Mogao bi i Željko malo da drži neku šnj postavu i sudiji na kvarno da udari šamar.

18. Bojan ide na kraju sezone u NBA, i ove godine je ostao kad ga Zeljko ubedio sa milion ipo razloga. Bogdan mu ide kao zamena kako se prica.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.