KK Partizan

1. Uletio sam tiket, Partizan dobio. Sreća je primarna emocija.

2. 5/5 тројке биле, док кинси није промашио следећу. а за шут из игре са двојкама - не знам.
    добра игра, драго ми је што сте добили.

3. Pitali smo cigane, neće da nam kažu, gde je zvezdin predsednik usmrtio Dražu?

4. Комшија дебилу, маракана је у Бразилу

5. komentar sa b92: dule može jabukom da oljušti nož

lolić

6. И је л' Вујошевић има озбиљних проблема са шећером и притиском? Какав фаул прави на пет разлике, јеботе? Узели су ми годину дана живота.

И ШТА ЈЕ ЈЕБЕНО БИЛО СА КИНСИЈЕМ? КО ГА ЈЕ НАЉУТИО? ШТА СУ МУ ДАЛИ ДА РУЧА?

7. @TUCANI

PRICA SE DA JE PIKIRO JOS NEKOG, MOZDA PERA!

8. Jebote, pobedite fenerbahče, Zvezdaši vam požele da ih pobedite, bombaš opet transferuje postovima o Zvezdi.
    Ponaša se kao napaljeni klinac od 11,5 godina....

9. Како је Кинси залепио Богдановића, оно се не виђа често ни у НБА, камоли у Европи. Драго ми је због пар вас овде и због Богдана. То што је њихов мотив био неупоредиво мањи од вашег, не значи да нисте заслужено победили, него да вас је срећа послужила таман колико треба за победу. Мада, остаје још та утакмица сутра, али контам да ће Французи да подлегну значају утакмице.

10. bez brige stevane, sve smo namestili. partizan kad namešta, pobrine se za sve

11. То. Кинси плива у ваздуху пет метара и лепи две банане у кључним тренуцима. Да је неки гуслар описивао, певао би како Кинси од прве до друге банане није силазио са неба.

12. CapooN

Jebote, pobedite fenerbahče, Zvezdaši vam požele da ih pobedite, bombaš opet transferuje postovima o Zvezdi.
    Ponaša se kao napaljeni klinac od 11,5 godina....

Па добро, неко после битне победе оде у град, а неко преферира да седи код куће и прави принтскринове, па лепи по теми највећег ривала. Немој да осуђујеш људе, свако има своје навике и разлоге за то :)

13. Al ona izgubljena lopta na kraju me je dotukla ja već video koš bogdanovića produžeci i aupičkumaterinu

14. Jbg Stevane, i nas sreca da pogleda malo ove sezone. Bilo je trenutaka kad je bas nismo imali, sad je dosla.

15. Па добро, неко после битне победе оде у град, а неко преферира да седи код куће и прави принтскринове, па лепи по теми највећег ривала. Немој да осуђујеш људе, свако има своје навике и разлоге за то :)

Neko jebe ženu, nekom jebu ženu. :)

16. Neko jebe ženu, nekom jebu ženu. :)

Šta će žena, mora neko u kući i da zaradi za hleb. Ovaj od kačenja printova sigurno ne pravi prihode.

17. ЈЕБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Усрао сам се у последњем нападу.

18. electrolover

Jbg Stevane, i nas sreca da pogleda malo ove sezone. Bilo je trenutaka kad je bas nismo imali, sad je dosla.

Срећа је саставни део сваке иоле тесније победе. Свакако да сте заслужили, кад сте одиграли равноправно са овако квалитетним тимом.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.