KK Partizan

1. Koja analiza. Nema šta. Lavrinovič index 44.

2. Kup je u Nišu, a tu je Partizan stopostotan. :)

3. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=14&nav_id=789149

Vujošević je nakon toga kazao novinarima i da je "jedna visoka nestranačka ličnost pozvala visokog menadžera Željka Obradovića" da pita da li su namestili meč u Istanbulu.

Ćoki je stvarno psihopata lolo

4. Ćoki mu poslao mejl i stavio sliku vesne u negližeu da ga odobrovolji kako bi mu ovaj rekao da li je pustio utakmicu. Onda kada to nije uspelo, poslao je sliku Marjanovića u negližeu. Ni to nije uspelo. Na kraju je poslao sliku sebe, golog, sa limenim dildom u dupetu, ali jednostavno ne uspeva. Možda zato što utakmica nije bila nameštena.

5. http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/244690/Poznati-potencijalni-rivali-Partizana-u-top-16-Pionir-ceka-Real-i-Makabi

Jel se samo meni cidi da AKO PRODJEMO, u o ovoj grupi mozemo da se nosimo sa svima osim sa Realom od kog je realno da puknemo oba puta?
    CSKA i BARCA nisu nedodirljivi, Makabi ili PAO takodje nisu musavi su to pokazali, Efes, Zalgiris i Armani su takodje u ovom trenutku zreli da budu pobedjeni, a o Bajernu i Unikahi da ne govorimo.

Fazon, lakse mi izgleda ova eventualna grupa u top16, nego sto nam je ova sad.

6. Joj al cemo se najebati!

7. Kako ćemo odeljati TOP 16. Onom smešnom Makabiju ćemo napraviti novi čmar i to po sred face.

8. Ljudi, iako navijam za Zvezdu, naravno da bih voleo da Partizan stigne što dalje u EL, ali kad god krenemo unapred da se radujemo uvek je to znalo da nam se obije o glavu, naročito u fudbalu, nek' vam se poklopi sve u tom zadnjem kolu, a u top 16 ćete lako ko god da vam padne u grupi jer ćete igrati potpuno rasterećeno. A već vidim da su krenule analize, kakva će grupa da bude, kako će da se igra u Areni itd. i to na ozbiljnim medijima, ne kaže naš narod džabe "prvo skoči pa reci hop", a ne treba da vas podsećam kakvi smo mi Srbi sa sportskom srećom.

9. Džoni, jbg ne znam kolike su šanse da Fener izgubi od Nantera na svom terenu, sada se i Fener bori za prvo mjesto, jbg, prokockali su to protiv nas pa je sada veoma teško skontati da bi Nanter mogao tu nešto da uradi, zato se već sada misli da je top16 gotova stvar...

10. Auditore, ovo mi mastamo.. Mislim,ako je aludirajuci po navijacima zvezde, Obradovic je otisao u Fener samo zbog Partizana tako da ce on pobediti Nantera :D

Pricamo realno, 95% su sanse da idemo dalje

11. Nanter može da dobije fener samo u slučaju da imaju neko nestvarno šutersko veče. Realno čudo treba da se desi da ne idemo dalje.

12. партизан нудио 35000 за Ђовака, али ћоки нудио 100.000 па ће они да га узму, ал Ђовак запео да хоће у Партизан

13. Nanter igra gajbi, ne u gostima! To je malo otezavajuca okolnost,al mislim da je ipak Fener za 10 klasa ispred i da domaci teren ne moze toliko da pomogne camugama.

14. Moguće je da ne idemo dalje, ali prethodne nedelje su šanse bile 5% da idemo, a sada su 95%.

15. Ma daj ne zajebavajte, usraće ih Fener u Francuskoj treba im za prvo mesto u grupi.

партизан нудио 35000 за Ђовака, али ћоки нудио 100.000 па ће они да га узму, ал Ђовак запео да хоће у Партизан

Ovo je Duletova buva, Zvezda nije nudila nikakav novac za Novaka. A link koji je Dušan gore ostavio sa U92 je tek hit (ovim ne mislim nista lose na Dušanov račun). Zar neko misli da Obradović prvi ne bi o tome progovorio da ga je neko zaista zvao da pita da li je utakmicu prodao. Nemojte ljudi da smo neozbiljni.

16. АЛИ ДА КРАЈЕМ ДЕЦЕМБРА ЦИГАНИ ИМАЈУ ЈОШ ОВОЛИКО ОПТИМИЗМА ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО

ПА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ВИШЕ ДА ПРАТИТЕ БАСКЕТ ГЛУПИ ЦИГАНИ

17. Ko tebi drma kavez Ajakse?

18. Ukoliko Dule zeli Novaka, on ce doci u Partizan. Jednostavno, kad se za domaceg igraca, pogotovo mladog, interesuje Partizan, tu vise ne pomazu pare, pretnje ni obecanja. Dolaze za dz, znaju da ce postati veliki igraci i veliki ljudi. Nece postati Nesa trauma.

Drugi mogu da kupe igrace blize 30-oj i to ako plate 600.000 evra po sezoni, kao za Silba ili Eltona Brauna. Pa popuse kitu i ispadnu budale.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.