KK Partizan

1. Рецимо..Владимир Петровић ПИЖОН и Огњен Амиџић.

Е дођи и понеси ајфон. љубац.

2. како те није срамота да навијаш за Звезду у баскету

Jebiga, ćale navija za Partizan pa sam morao da uspostavim ravnotežu u porodici :)

3. Jasno Sime, samo ipak... Zvezda to nekako seljacki radi. Ne znaju.

Pre par godina Partizan je bio dominantan u tom nekom finansijskom sektoru. Jebali smo Zvezdu i dobijali vise novca. Sve je bilo pokriveno rezultatima, ugovor sa Telekomom je dosao posle final foura u kosarci. Vaterpolo je bilo kinte, pokrili smo titulom prvaka Evrope. Fudbal nikad nismo ni trazili od drzave niti fudbalskog zaveza ni dinar.

Prosle godine, kako se vlast promenila, najseljackije i najprividnije moguce su sprcali ogroman novac u Zvezdu.
    Kosarka 6 miliona evra. Bez ikakvog osnova. Cime zasluzeno? Evo kako su prosli. U fudbalu ne bi igrali Evropu da im nije bilo Karadzica koji im placa licence.

Nema veze, to je legitimno, isto to je radio i Partizan, samo nemoj da seru o dobrobiti srpskog sporta. Oni misle samo o sebi, tacka.Nista bolji nisu od Partizana iz nekog proslog perioda.

4. гробар ти јебо кеву док се ти ниси ни родио

5. Kosarka 6 miliona evra. Bez ikakvog osnova. Cime zasluzeno?

Слажем се са свим реченим, а ово за ту велику лову..па не знам, можда због тог неког баланса, Вучић је Делија, огромно гласачко тело и те форе. Свестан сам ја тога. Јесте одрађено сељачки али нема шансе да би неко дозволио да пропадне Звезда или Партизан, свеједно о коме се ради. Било је за очекивати. Исто би снашло Партизан 1000%.

6. гробар ти јебо кеву док се ти ниси ни родио

Kakav humor jebote.

7. Da se ne lazemo.
    Mocnim zvezdasima u ovoj zemlji je samo stalo da skinu Partizan sa trona. Makar na jednu sezonu. Da Zvezda osvoji titule.
    Sad, posto se zna da Fmp mora imati barem tri puta bolje igrace u kosarci kako bi u seriji dobila Partizana, smatram da ce uloziti i 10 miliona evra, neminovno je da ce do toga doci.

Uzmimo da se to i dogodi. Uzmu titulu u fudbalu i kosarci.

To nece promeniti cinjenicu da je 50 miliona evra duga u fudbalu. Da je teleoptik kao fabrika fudbala i dalje Partizanov.
    Nece promeniti cinjenicu da svaki mladi kosarkas u Srbiji dolazi za dzaba u Partizan.

Zanima me samo sta ce se dogoditi onog trenutka kad Vucic i Covic ne budu uticajni u ovoj zemlji. Ustvari znam, zato mislim da bi im bilo bolje da se malo dozovu pameti.
    Ukoliko stvarno zele dobro Zvezdi.

8. Истина. Опет, и сам знаш да људи на власти по правилу размишљају само краткорочно тј док им траје мандат, тако да је и ово што се дешава очекивано.

Не могу да будем лицемеран и да кажем како не бих волео да коначно узмемо те две титуле али не могу да будем слеп па да не видим да је ово

Da je teleoptik kao fabrika fudbala i dalje Partizanov.
    Nece promeniti cinjenicu da svaki mladi kosarkas u Srbiji dolazi za dzaba u Partizan.

велика истина и да Звезда вероватно неће умети ни да ископира Партизанов систем рада и да ће се за пар година опет све вратити на старо.

Врло добро знам како Партизан функционише, ујак ми је играо за Партзизан годинама и причао ми је икс пута зашто је Партизан у предности што се тиче тог система који негују.

9. гробар ти јебо кеву док се ти ниси ни родио

Kakav humor jebote.

И мени циган хаха
    Ћале ми навија за Звезду
    јебем га 12 година ко да нисмо род
    ал је он мени јебо кеву први

10. Da ne kenjam dalje, pokazite da ste zaista bolji od drugih, da vam je stalo do pune regularnosti, bez politicara u sportu. Ko je kvalitetniji da osvaja titule.

Ovako, sami sebi skacete usta, svojim ponasanjem devalvirate neke dobre ideje i zamisli. Rekoh, nijedna vlast nije vecna, nastave li sa ovim cinizmom i kenjanjem bez sportskih rezultata, nemojte da se cudite ako SD Zvezda zaista nestane u nekom doglednom vremenu. Samo sto onda nece biti opravdanja i izgovora, sami pokazujete da niste nista bolji nego bilo koji sljam u srpskom sportu.

11. Da se ne lazemo.
    Mocnim zvezdasima u ovoj zemlji je samo stalo da skinu Partizan sa trona. Makar na jednu sezonu. Da Zvezda osvoji titule.

Konstatovao si očiglednu stvar pošto je oduvek bilo pravilo da imaš političare u Zvezdi i Partizanu i da je samo pitanje ko je u kom trenutku moćniji.

12. Држава неће никад дозволити да пропадну близнанци, то је сигурица.

13. Држава неће никад дозволити да пропадну близнанци, то је сигурица.

Molite Boga da mi ne udjemo u EU. SUtradan FK Zvezda ne postoji ili je u zonskom rangu.

14. Pera Božić je podigao toliko pehara da sada ima tik i kada ide ulicom odjednom diže ruke kao da je pehar u njima jer je navikao.

15. Raško Katić ustaje noću iz kreveta, otvara ormar, miluje Partizanov dres i naglas govori:
    "E kako sam nekada jebao, a sada mi šire rektum neki klinci koji nose tvoje boje Svetinjo, dok ja nosim boju ciganskog točka na sebi."

16. Hahhaha odlicna slika :D

17. Meni samo nije jasno da je Efempe gubio utakmice u poslednjim napadima, a da nije koristio onaj njihov čuveni napad "PP Aparat" od kog nema odbrane.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.