KK Partizan

1. Ma jebo NBA, ja ga se secam kad nas je u pioniru mucio dok je igrao za Sijenu cini mi se ili tako neke zelene..

2. Ја се сећам кад је игр'о за Реал да нас је убио. :Д

3. Ma ko ga jebe bre, jest zajeban igrač al nije najbolji na svetu :D
    A ovo ko juče oni na mondu Havi Martinez prešao u Bajern Leverkuzen, ajd da je prešo u Leverkuzen pa što kažeš greška u kucanju Bajer- Bajern jedno slovo jbg nego čovek prešo u Bajern iz Minhena tako da su zasrali opako :D

4. Није Желабал више толико добар, им'о је гадну повреду. Но пеник!

5. Leo Vesterman dao 29 poena na prijateljskoj uz izgleda samo jedan promašaj iz igre. Dobili smo 77-69 neke Turke koji su juče igrali nerešeno sa FMP-om. Samo što smo mi igrali bez pola prvotimaca a FMP juče u punom sastavu...
    Bogdanović opet dobar 11 poena a Gagić 16. Gordon nije igrao zbog povrede.

6. Јбг, ја разумем да попрцкујеш звездаше, али сад не знам јесу ли ти Турци играли против Звезде или Радничког ФМП-а. :)

Узгред, ако неког не заборавим имамо овако:
    Миљеновић, Вестерман, Томас
    Анђушић, Милосављевић, Чакаревић, Бертанс, Лучић, Богдановић
    Ђекић, други црнац
    Мусли, Гагић, Бешовић

Значи, тражи се још један високи. Има ли каквих назнака ко се тражи?

7. FMP DIVA :)
    Bila je priča da će Gordon povremeno na 5 jer je životinja i da se traži još jedan takav 4/5 jer klasičnih petica nema ili su skupi za nas, a sad čujem priču da se ne traži niko e sad da li je to samo varka da bi se radilo u tajnosti ili su promenili plan ko će ga znati.
    Možda se čeka Novica pa zbog toga ne potpisujemo nikog mada je to rizično pošto on tek od januara može da igra.

I KAIZEN DURADI NEŠTO MILION POSTOVA U ZADNJIH PAR DANA MI PROGUTALA VUKA!!!

8. Od utorka prodaja sezonskih. Ima li neko da moze da uvalja kartu po nizoj ceni od 120e?

9. Jel se isplati kupiti sezonsku samo za evroligu i eventualno koju u nlb tipa zvezda,radnički

10. Jedino navijačke grupe dobijaju pa jeftinijoj ceni ako znaš nekog tako možeš, ja ne znam gde da nađem 14000 dinara. Nadam se da ću da se skrpim nekako.

11. Isplati se, ako ti 120e ne predstavlja ogromnu cifru. Jebiga,ja student, nemam stalno zaposlenje, a ovo malo sto radim dam za skolarinu,pa i ne vidjam bas cesto 120e u steku.
    Al ako imas isplati se itekako, posto karte za pojedinacne tekme EL nece moci da se kupe jer ce ih ostati 20,a i kad se pretvore u pare, ispadne te jeftinije, s obzirom da mozes da ides na sve tekme..

12. Pa jedino to što nećeš da se cimaš oko toga da li možeš da nabaviš kartu za EL, inače ne isplati se ako ćeš da ideš samo na EL... Mada ako prođemo u top 16 onda će da ti se isplati jer se sad igra više mečeva. Ja ću uzeti obrni okreni ako uspem da se skrpim jer štedi živce i cimanje za kartu.

13. Ako vam je lakše što ćete da gubite od tima iz Železnika, nemam primedbi ;-))))))))

Izvinjavam se što smetam na temi, ali spominje se klub za koji navijam.

14. Ček RD ja sam mislio da navijaš za Zvezdu a ne za FMP? :)

15. Ortak mi poslao link, na fejsu sa ovim, a ispod ima raznih komentara, pa sam proverio. Ništa pogrešno ovi iz SOS-a nisu napisali. Zvezda se sada vodi kao da je iz Železnika.
    http://www.adriaticbasket.info/club.php?id=18

16. Ako vam je lakše što ćete da gubite od tima iz Železnika, nemam primedbi ;-))))))))

Trofeji se dižu na kraju sezone, a nismo ni mi za bacanje. Pojačali ste se, ali ne dovoljno dobro. Fali vam. Mi smo kompletni. Svakako će biti odličnog basketa ove sezone. Planiram da provedem dobar deo ove i sledeće godine u Pioniru.

17. Ko je beše ono pričao da će možda moći da nabavi jeftinije sezonske preko navijačke grupe pa da će prvo ponuditi nama na temi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.