KK Partizan

1. Crvena konjeva mas'

Toga sa druge stane nemu u tom istom obliku, već sličnom, vi samo mrzite Duleta. Ne znam za tebe konkretno, ali tako je kod većine.

Јесте, у праву си, и већина навијача Звезде немормално презире Вујошевића. Има шта да му се замери, али признајем му и успехе и знање.

2. Haha, ista priča sa obe strane. I vi samo mrzite Ćokija, a on je duša očojeka. Niđe veze, to su navijačke strasti. Negdje sam napomenuo da za sebe kažem da sam simpatizer, ne i navijač, pa nemam osjećaje mržnje, tako da mogu reći da mi se ne sviđa Ćoki i da je Dule umno poremećena osoba.

3. Dule OK lik i ponasa se jedino kako moze sa vama. Otresi i ponizi. Da je neki blag covek orcali bi vi odavno, nego vam ne dozvoljava. Na zalost njegov odlazak se blizi. Ova, plafon sledeca sezona.

4. Роми, зашто штујете кримоса, деџго?

5. Šalabe, a za ispinice što je mrcvario decu koja nisu iz BGa, tipa pozovu te u Efempe, odeš da igraš tamo par sezona, ne sviđaš im se ili treba da zaigra nečije dete, ili se povrediš na duže vreme, ligamenti npr., oni te izbace iz tima pa ti ne daju da treniraš, nešto kao sa Šilbom što je bilo, oproban metod. Oćeš ispisnicu, PRC BATO, kupi je za simboličnih od 1000 do 10000 €. Nešto kao katolici sa indulgencijama. Ti bez ispinice možeš trenirati, ali ne i registrovati se za drugi klub neki vremenski period tipa 3, 6 meseci.

6. To sa Silbom ce im isto biti jedna od onih stvari koje ce ih kostati na kraju kad Nesa Trauma bude 13. put za redom zvakao klupu.

7. Ostavi Nešu, on je jedini kul lik tamo uz Bobija.

8. Niko ne rece da je los.

9. CKM, uopšte ne sporim da je jebeni Ćoki surovi biznismen bez osjećaja, takvih predsjednika klubova imaš na svim kontinentima u ogromnim količinama, kao i takvih odnosa prema igračima, to uopšte nije čudno ni rijetko. Ne znam šta želiš time reći.

10. Da li majmuncina prigodno nazvana salabajzer moze da odjebe sa teme jednom zauvek? Kretencino dlakava, svaki cas dolazis na temu da prosipas coviceva govna, odavno mi neko nije isao na zivce kao medjed iz sume koji misli da je pismen ako ume sam sebi da obrise dupe! SIKTER GOVEDO VISE!

Gde je tema za prijavu spema i flejmovanje?

11. Dule je covek iz sporta, a Coki nije biznismen nego ubica i lopov.

12. Džonatan Kurajber
    Niko ne rece da je los.

Znam, nego ovako, ne zaslužuje on to svojom pojavom, barem meni, ima on dosta briga, konstanto..

13. Da je govno.

Znam, i Jericho je, pa živi.

14. Ne smem ni da zamislim kako mu je. Svima njima. Sva sreca necu imati ni potrebe.

15. Džonatan Kurajber

Dule OK lik i ponasa se jedino kako moze sa vama.

Мене некад баш занима како тачно изгледа свет у твојој глави.

Zaрata

Роми, зашто штујете кримоса, деџго?

Овај Ром га не поштује.

Већина ствари које пишете за Човића јесу тачне, само морате да признате да вас је болео курац и нисте се бунили због једног од гомиле политичких мафијаша, као што се и сад не буните против гомиле других.

Као што узмете па се спрдате што неко напише да му је криво због Милосављевићеве повреде, тако би могао да вам се натовари лажни партитизам, јер нисте почели да дижете глас против Човића док није дошао у Звезду (изнајмио Звездино име и грба, верујем да вам је драже).

#СамоКажем

16. I interesanto svi traže da iz zvezde odu ovaj, onaj, ali niko njega ne tera, a čovek je tamo tim menadžer 10+ godina a oni osvojili 3 KRK (jedan sporan). LOL

17. mislim da on, Dule i Tegi od košarke, na čije smo rezultate ponosni, prave fudbalski scenario i ruše njen ugled, što je sramota.

Kakva si ti bukva. Budi ovako glup i ozlojeđen u svojoj šumi.

18. 10+ godina a oni osvojili 3 KRK

KRK je mnogo bitniji trofej od ABA i domaće lige!

19. Nosi ime slavnog košarkaša kojeg dule ne poštuje time što izvodi 3 postavu zato što su mu prve dve povređene i premorene!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.