U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj što si ti napisao esej nego što ga ja pročita....Tako da:
lolo
I SVETISLAVE, SVETISLAVE DOĐI NAM DO KLUPE DA TI DULE, DA TI DULE STAVI GA U DUPE!
http://youtu.be/YeZIO_dgufU
SVETISLAVE JEBAĆE TE MILENKO!!!
Vidim da je Jericho dobio svoju minutažu na internetu i iskoristio je da me pomene. Još jedna u nizu dijagnoza psihičkih bolesti je opsesija. Valjda je popio teglu tableta i sad pajki. Laku noć Jericho. :*
Inače, mislim da dobijate večeras, a s obzirom da sam loš prognozer, onda gubite. Ozbiljno, vjerujem da će Pešić silno motivisati ekipu, baš zbog karanja koja je doživljavao kao trener Zvezde, pa vam neće biti nimalo lako, a kontam da neće biti tako vatreno na tribinama, iako je Dule u navijače ubacio dozu inata posljednjim izjavama. Oni su favoriti, a vi pravite ta čuda, pa bi mogli i večeras, igrao sam keca.
Realno, koga boli kurac sta ti mislis?
Imam 2 karte za veceras, ne mogu da idem, kome treba nek se javi, gre'ota da propadnu.
Edit: jbg kasno sam se setio. Ako neko moze da stigne, jos stoji ponuda. Cena 0 dinara.
Edit 2: Nova cena, ja dajem po 50 dinara uz kartu. Ali mora da se ode na utakmicu, o cemu ce posvedociti fotografija uslikana telefonom tipa mobilnim.
Još 40 minuta do jebanja BAJERNOAAA.
Jebemo Bajerna onako suptilno ali jako :3
BIĆE TEŠKO BIĆE DVA NULA!
Iscepacemo ih!
Одиграо сам кеца! АЈМО
ГДЕ ГОД ТИ ДА ИГРАШ ТУ СУ ТВОЈИ ГРОБАРИ САМО ТЕБИ ВЕРНИ САМО ТЕБИ ОДАНИ ОООООООООООООООО ПАРТИЗАНЕ
JEBAĆEMO BAJERNA I PIROTSKOG PACOVA OPAAAA
Ubicemo ih kosevima!
daj neko stream SK ja samo neke švabske nalazim
JEBAĆEMO BAJERNA BEZ IKAKVIH OGRANIČENJA, JAKO I DO SAMOG KRAJA!
http://tvboxuzivo.blogspot.com/2013/11/arena-sport-mix.html EVE GA
OP MUSLI SKOČI MUSLI MUSLI DAJ GOL!
IDEMOOOO
kinsi je budala
Како добро одбрану играте, изненадили сте ме.