KK Partizan

1. Aj što si ti napisao esej nego što ga ja pročita....Tako da:

pusi kurac gazimudo, banujte ga!

lolo

I SVETISLAVE, SVETISLAVE DOĐI NAM DO KLUPE DA TI DULE, DA TI DULE STAVI GA U DUPE!

2. SVETISLAVE JEBAĆE TE MILENKO!!!

3. Vidim da je Jericho dobio svoju minutažu na internetu i iskoristio je da me pomene. Još jedna u nizu dijagnoza psihičkih bolesti je opsesija. Valjda je popio teglu tableta i sad pajki. Laku noć Jericho. :*
    Inače, mislim da dobijate večeras, a s obzirom da sam loš prognozer, onda gubite. Ozbiljno, vjerujem da će Pešić silno motivisati ekipu, baš zbog karanja koja je doživljavao kao trener Zvezde, pa vam neće biti nimalo lako, a kontam da neće biti tako vatreno na tribinama, iako je Dule u navijače ubacio dozu inata posljednjim izjavama. Oni su favoriti, a vi pravite ta čuda, pa bi mogli i večeras, igrao sam keca.

4. Realno, koga boli kurac sta ti mislis?

5. Imam 2 karte za veceras, ne mogu da idem, kome treba nek se javi, gre'ota da propadnu.

Edit: jbg kasno sam se setio. Ako neko moze da stigne, jos stoji ponuda. Cena 0 dinara.

Edit 2: Nova cena, ja dajem po 50 dinara uz kartu. Ali mora da se ode na utakmicu, o cemu ce posvedociti fotografija uslikana telefonom tipa mobilnim.

6. Još 40 minuta do jebanja BAJERNOAAA.

7. Jebemo Bajerna onako suptilno ali jako :3

8. BIĆE TEŠKO BIĆE DVA NULA!

9. Одиграо сам кеца! АЈМО

ГДЕ ГОД ТИ ДА ИГРАШ ТУ СУ ТВОЈИ ГРОБАРИ САМО ТЕБИ ВЕРНИ САМО ТЕБИ ОДАНИ ОООООООООООООООО ПАРТИЗАНЕ

10. JEBAĆEMO BAJERNA I PIROTSKOG PACOVA OPAAAA

11. daj neko stream SK ja samo neke švabske nalazim

12. JEBAĆEMO BAJERNA BEZ IKAKVIH OGRANIČENJA, JAKO I DO SAMOG KRAJA!

13. OP MUSLI SKOČI MUSLI MUSLI DAJ GOL!

14. Како добро одбрану играте, изненадили сте ме.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.