KK Partizan

1. Aj što si ti napisao esej nego što ga ja pročita....Tako da:

pusi kurac gazimudo, banujte ga!

lolo

I SVETISLAVE, SVETISLAVE DOĐI NAM DO KLUPE DA TI DULE, DA TI DULE STAVI GA U DUPE!

2. SVETISLAVE JEBAĆE TE MILENKO!!!

3. Vidim da je Jericho dobio svoju minutažu na internetu i iskoristio je da me pomene. Još jedna u nizu dijagnoza psihičkih bolesti je opsesija. Valjda je popio teglu tableta i sad pajki. Laku noć Jericho. :*
    Inače, mislim da dobijate večeras, a s obzirom da sam loš prognozer, onda gubite. Ozbiljno, vjerujem da će Pešić silno motivisati ekipu, baš zbog karanja koja je doživljavao kao trener Zvezde, pa vam neće biti nimalo lako, a kontam da neće biti tako vatreno na tribinama, iako je Dule u navijače ubacio dozu inata posljednjim izjavama. Oni su favoriti, a vi pravite ta čuda, pa bi mogli i večeras, igrao sam keca.

4. Realno, koga boli kurac sta ti mislis?

5. Imam 2 karte za veceras, ne mogu da idem, kome treba nek se javi, gre'ota da propadnu.

Edit: jbg kasno sam se setio. Ako neko moze da stigne, jos stoji ponuda. Cena 0 dinara.

Edit 2: Nova cena, ja dajem po 50 dinara uz kartu. Ali mora da se ode na utakmicu, o cemu ce posvedociti fotografija uslikana telefonom tipa mobilnim.

6. Još 40 minuta do jebanja BAJERNOAAA.

7. Jebemo Bajerna onako suptilno ali jako :3

8. BIĆE TEŠKO BIĆE DVA NULA!

9. Одиграо сам кеца! АЈМО

ГДЕ ГОД ТИ ДА ИГРАШ ТУ СУ ТВОЈИ ГРОБАРИ САМО ТЕБИ ВЕРНИ САМО ТЕБИ ОДАНИ ОООООООООООООООО ПАРТИЗАНЕ

10. JEBAĆEMO BAJERNA I PIROTSKOG PACOVA OPAAAA

11. daj neko stream SK ja samo neke švabske nalazim

12. JEBAĆEMO BAJERNA BEZ IKAKVIH OGRANIČENJA, JAKO I DO SAMOG KRAJA!

13. OP MUSLI SKOČI MUSLI MUSLI DAJ GOL!

14. Како добро одбрану играте, изненадили сте ме.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.