KK Partizan

1. Па ти и кажем, нећу да искључујем ништа јер су превелике њушке у игри...

А и што се термина тиче, пре 2год су нама били исти термини за ватерполо и кошарку...дешава се и то, календари се не праве у минут до 12(или не баш увек лоло).

Видећемо и за те паре, све је могуће, али ми делује много нереално. А Лисац је фазон можда био овде да кара Станију и Миу :)

2. Prvo se skače pa se kaže hop. Do kraja ABA lige da budemo trći ili napadnemo drugo, pa ćemo da vidimo dalje.

3. Mali oftopik,al mrzi me sad da trazim one teme..

Efes nudi Saricu 6 miliona za 3 sezone, s tim sto bi na kraju sledece mogao da ode u NBA
    Krv ti jebem

4. ljebtenejebo pa kolki budžet imaju

5. Ja sam mislio da u evropskoj kosarci niko mena vise od 1,5 milion po sezoni.. al onda mi ortak rece da Rudi Fernandez ima 5M, Kleiza fazon 3M... itd

6. Pa Teodosić ima oko 3. Svojevremeno su imali Holden i Lengdon toliko a Šiškauskas 2,5.

Onaj panj Erden u Efesu sad ima preko 3 miliona. Savanović preko milion. Šarić je za njih već sad doktor košarke.

7. odakle bre njima tolike pare? ajd efes, imaju prejakog sponzora, maltene su klub fabrike. ali koji kurac real, gde oni nalaze toliki novac? košarka nije fudbal pa da im se sve isplati preko dresova i sličnih sranja, ko to njih sponzoriše pa da mogu sebi da obezbede takve troškove?

8. Real i Barsa su delovi fudbalskog kluba. Jaki sponzori jer je to najjača liga na svetu i FK im izdvoji koliko im treba resto 20-25 miliona šta je to za njih?

9. ako su delovi fk onda jedino tako kapiram da je logično. u svakom drugom scenariju je nemoguće jer evropska košarka nikako nije dovoljno profitabilna da bi se troškovi pokrili ulaznicama, tv pravima, dresovima i sličnim.

edit: jebote koliko sam mator, prvi put u životu sam upotrebio reč "ulaznica" umesto "karta" :D

10. MA da, za real i barcu sam znao, Olimpijakos je do skoro imao neogranicen budzet od onih burazera, a turci ulazi besne pare..Al nisam imao pojma da su ovolike cifre u pitanju..

11. oćemo li jebati ljubljančane?

12. Jako i do samog kraja

13. Гледам сад снимак Солнок-Цедевита. Смит је изгубио добијену утакмицу за Цедевиту. А генерално, сви осим њега беже од лопте кад се ломи. А ни Вујошевић ни Радоњић то нису искористили у Загребу. Ваљда ће на Ф4 мало да се озбиљније анализира противник. Акош Келер занимљив играч тотално.

14. Хрвати већ два пораза, полако одмичемо на табели и требало би и с обзиром на снагу и форму наших клубова да задржимо 4 представника.

15. Dobi Mega Radnički u Kg-u i to bez Novice i Miljena iako su gubili nekih 13-14 razlike u jednom trenutku. Svaka čast klincima i Miloju. Varda razgrće pod koševima ko lud. Da nam je on umesto ovih naših centara bili bi za 20% jača ekipa.

16. Varda koliko god da je koristan po ekipu toliko može da bude i štetan iz razloga što je da tako kažem indijanac, pa ima neke nerezonske šuteve i pokušaje, ali se slažem sa Tucanim, da bi bili samo bolji sa njim, jer je njegov napadački arsenal kud i kamo bolji od Gagićevog, Muslijevog i Milutinovog zajedno, vodimo se pretpostavkom da igraju odbranu na istom nivou.

17. varda ne valja u odbrani jer ima 150 godina i pretpostavljam da ga boli kurac da trenira previše; zato se vrlo brzo umara i trčka polako nazad kad se brani kontra, miloje ga vrlo često i izvodi samo da bi ovaj došao do daha. gledao sam ga uživo više puta...

kad bismo ga doveli (iako od toga nema ništa, pričamo hipotetički) mislim da bismo sebi učinili medveđu uslugu, jer partizan, sa rezultatskim ambicijama koje ima, ne sme da igra odbranu sa 4 čoveka (ili imajući u vidu šta imamo na centru, bolje je reći 4 ČOVEKA FIZIČKI PRISUTNA NA TERENU). miloje i mega trpe njegove nedostatke jer on megi zaista, u trenutnoj postavci situacije, donosi više koristi nego što napravi štete. da ne govorimo koliko je koristan kao neka vrsta mentora za klince u klubu.

što se tiče njegovih procenata šuta, ima neverovatno meku ruku i odličan šut, trebalo bi neko da proveri njegovu statistiku. ne bi me čudilo da ima dosta bolje procente od prosečnog aba centra

18. Da l' vi realno pričate da Varda igra lošiju odbranu od naših centara? PA džaba oni trče kad pik jednom u životu nisu odbranili a u odbrani jedan na jedan Varda je bolji jer je dva puta fizički jači. Koristio bi nam on mnogo, svakako više od MIutinova i Gagića.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.