KK Partizan

1. hahah ni odbrana, ni timska igra.
    protiv olimpije hahahaahahah

2. Хаха, Павловић

3. Ма, пустамо их, шта вам је

4. Muslija i Milutinova, ovog drugog pogotovo, u zatvor da ih svaki dan siluju. Mater im nesposobnu.

5. Tacnije nista nam ne ide.

6. Da smanjimo makar na 15.

7. meni ovo smiješno, nie žalosno.
    vojošević isključivi krivac za centarsku liniju. 2 godine ni jedan od igrača nije napredovao, niti stagnirao. nazadovali su.

8. JA se nadam da je Dule prodao ovu tekmu da popravi finansijsku situaciju u klubu pred F4 :)

9. Ma dobro je. Jebiga, sta sad. Dule nam toliko doneo i da ga pljujemo. Ja necu.

10. A posebno jer ima jos da se igra. Daleko je kraj sezone.

11. Ma kakvo pljuvanje, samo nismo navikli da i Dule i igrači uđu u tekmu bez imalo žara za borbom

12. Nego samo jednom njihovom crncu da svira korake. Makar jednom. Svaki put su koraci.

13. Ajde bre Riho ne kenjaj, pa ne možeš od govana pitu da praviš.

14. Sa moba sam, ne mogu da citiram. Elem, napisah posle tekme sa Bajernom da mislim da su se Nemci usrali atmosfere, i da će sledeća tekma dati odgovore. Ako odigrate ponovo onako dobru tekmu, ocigledno je da ste u usponu forme i da smo najebali onda. :)

Sad videh na tren rezultat, vidim da gubite, ali ne znam kakav je odnos snaga posto ne gledam tekmu. Moracu da pogledam reprizu, pa da dam neko misljenje.

15. Igramo toliko lose da ne mozemo gore.

16. je l' ih puštate ili kako

17. Ne. Posto cemo ih dobiti.

18. tucani nisam ih ja birao. sere da nije bilo boljih igrača jednake cijene.
    ućemo u egal. pogurati uživo kladionicu. koja kurčeva olimpija.
    edit: samo se šalim. neću da me banuju ko džankaru.
    edit2: zašto sam ubacio prvi edit?
    MOD EDIT: zato što su izgubili, moronu.
    još jedan edit: šalim se, nije moderator al je do jaja.

19. Šut iz igre u prvom poluvremenu bio oko 20%. Ne znam koliko smo ga popravili ako smo uopšte popravili u drugom. Očaj. Pristup go kurac. Trening ujutru pre nego što svane su zaslužili za ovakav pristup i igru.

Brate Riho jednom Feneru igra Bagota Sekulić na centru a mi imali pare za bolje. Jedino Vardu da smo doveli za 10 minuta po tekmi.

20. Sad u drugu da ubacimo lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.