Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Truće, ignorišem ja stvari poput, jebali smo limenkoa, i te fore, to ok, nema veze, ali reći da vas sabotiramo u sezoni kad imate 3 cepanja ligamenata (iz bilo kog razloga, jer je skroz čudan splet okolnosti za kidanje), apsurdno je. Otkud znaš da sam Valjevac? Oklen si ti?!
A procitaj to sto je Truc napisao, ako ti nije bilo jasno sta sam ja hteo da kazem.
Da sam to napisao kod vas druga pesma. I prestani sa tim transfer i fejspalm stvarima, jer ovde to neces pisati drugim navijacima Partizana, cija je ovo tema. Ne spemuj dalje, imas zuti karton.
Čekaj Džoni polako, nisam bio na sajtu...
Tebe koliko vidim nervira najviše to transferisanje, al jebiga, realno i ja mislim da je Čović govno koje je švercovalo naftu na Kosovo, doduše svi su nešto švercovali, prodavali, ovo ono devedesetih, samo što Ćoki neje bio u apsu zato (znam gomilu koji jesu).
Banuj me ako ćeš da zadovoljiš sebe, realno bio sam 3-4 meseca pod palmom po sopstvenoj želji, tako da me ni tvojih par dana bana ne bi mnogo potreslo...
EDIT:Paz majkumu, tek sad videh pm. jbg.
Ја сам укапирао да је Џони мислио на финале купа прошле године. Ако се крене тим путем: пп апарати, звање судија, Вујошевић, Даниловић, Човић, Вучић, само ћемо да се запетљамо у већ сто пута прежвакане приче. Значи, генерално навијачи Партизана мисле да није случајно прекинута утакмица у финалу купа, да није случајно била онаква атмосфера у Железнику пре две године, да се боре против опасног мафијаша. Навијачи Звезде мисле да су били покрадени у неколико сезона, да се претило судијама редовно и сл. И ја реагујем кад неко конкретно напише неку глупост (нпр. задњи пут око буџета на вашој теми), али нема сврхе да се расправљамо око ових ствари.
Написао си брат брату десет пута. :) Нпр. кад се нешто рапсрављало око Теодосића. А био сам у Ваљеву довољно пута и знам људи одатле, не много, али бар толико да ми је доста драг град.
Lol, negooo
Jebo si nešto, a? Jesi jesi švalerčinooo...
Kakva bre nafta, jesi ti lud, covek je zivu lovu uzimao od ogromnih cifara koje su slate na Kosovo kao pomoc drzave Srbima. Od ljudskih odlika ima samo prezime, nista vise.
Хахаха, истина.
:) Јебсе, дионизије, ја сам породичан човек. По другим градовима излазим искључиво да бих се напио.
Pa da da, da bi se napio...khm, khm... :)
http://www.youtube.com/watch?v=XjJcvQgQTQA
Сви причате о неким теоријама завере, са обе стране, а пренебрегавате чињеницу да је кошарка ГОВНО.
Поготово игра Партизана. СЕРЕ МИ СЕ док их гледам. СЕРЕ МИ СЕ.
Zapata baca svoj vudu snažno!
Ubacio je u petu brzinu, mora se priznati malo ko se više bori i trudi za bolje rezultate kluba od Gazimuda i Zapate lolo
Svako na svoj način. Zapata od kada je počeo da baca magiju, ozbiljnije povrede nije bilo, a došao je i Pavlović lololo
Ocemo da ponudimo Rujama neku izletnicku kobasicu u sred Moskve?
Ајд да питам сад оно што сам рекао пре доласка Павловића, да ли мислите да се гуше у игри Кинзи-Павловић-Богдан?
Тј да им треба још једна лопта да би могли заједно да играју у истом тренутку?
Kinzi vadi crnog palmara i lupa ih po sred čela u sred Moskve.
Ne. Bogdan je klinac i malo oscilira od pritiska. Kinzi svakako ne deluje ugušeno, a Pavlovića još čekamo da se ustali što je sve normalno.
Мени баш Богдан делује као тип који жели да све иде преко њега, типа Ајверсон у Филаделфији што је био. Има муда и тражи лопте, кад осети да није главни, као да није то то. Мада, и јсте млад, за кратко време је од анонимуса постао најперспективнији млади играч европ,е треба то поднети.
Тј да им треба још једна лопта да би могли заједно да играју у истом тренутку?
Ако је питање да ли би давали више поена да имају три лопте, одговор би био да. А ако је питање да ли би Партизан боље играо са петорком Аранитовић, Кинзи, Андрић одговор би био не. Павловић тек треба да се уклопи. На тренутке изгледа као Леброн за АБА лигу, али за сад још не прави разлику. Битно је да га има свуда, да нам поправља скок и види се да доста ради. Све би то требало боље да изгледа са Бертансом у тиму кад буде противник имао мање места за затварање рекета. До одлучујућих утакмица одбрана мора да се утегне, то је кључ, а у нападу ћемо измишљати поене ако буде требало.
ЕДИТ:
Ја не примећујем да Богдан узима ни мање ни више шутева. Мало је у шутерској кризи (ко није некад?), али има лопту исто као и до сад кад је у игри.
Mislim da normalno podnosi. Sa oscilacijama. Retko ko ih ne bi imao.
Lolo, kako osecam da Dule sprema specijalku.. U fazonu da izgleda kao da ova trojica,cetvorica nisu u formi, i onda kad dodje polufinale, samo im kaze - igrajte ono sto sam vas naucio, i opet puknu protivnici sa po 20+ razlike. Jedva cekam Bertin povratak, fali nam njegovih 10+ poena po tekmi.
kad on dodje trebalo bi da imamo
Kinzi 10+
Pavlovic 10+
Bogdan 10+
Tepic 7+
Lovernj 10+
Musli 5+
Berta 10+
Naravno, okvirno tako, i nece bas svi na svakoj tekmi.. Al trebalobi da od ovih igraca imamo bar 50 poena po tekmi. Ako se prikljuce Milutinov, Andric, Gagula ili ako neko od ovih ode na jos vise poena, imacemo 70ak poena po tekmi minimum.
Него, јесте ли видели што је Дуле изјавио, да се намерно суди против Партизана да наместе да буде четврти и игра против Звезде у полуфиналу, као да имамо само једног представника у ЕЛ?
Можда има и неког смисла, али он је већ давно изгубио кредибилитет око тих теорија, тако да ће брзо и то да се заборави.