Што мрзим таква окрњена саопштења. Класично привлачење пажње
Ceo rad tela se svodi na donošenje odluka koje odgovaraju Zvezdi, dok se Partizan protivi, ili odluke koje odgovaraju Partizanu a Zvezda se protivi. Mi kao klub ne želimo da uzimamo učešće u tome i ne želi da stajemo ni na jednu stranu
нека лепо кажу, излазимо због те одлуке у корист Партизана/Звезде и то је то.
Kakva korist bilo koga? Mega je koliko znam uzdržana od starta. Ćoki ima dva kluba i dva glasa i postavio svog čoveka na čelo a Partizan i Radnički(valjda) se protive. Za ostale ne znam kako glasaju al u suštini vrv kako im neko kaže odnosno od koga u tom trenutku imaju veću korist.
Sve je počelo tom bolesnom opsesijom ćoravog da postavi lično svoju podguznu muvu i on od toga neće da odustane a debeli naravno neće ništa da mu prepusti bez inaćenja i borbe. Jedenje govana ako mene neko pita i jedne i druge strane. A Zalizani neće da ratuje ni sa jednima ni sa drugima jer se zna koji su njegovi glavni interesi, prodaja igrača. Pametan čovek.
Dobar je Ćapin, ali mnogo troši lopte. Nešto kao Jeretin ili Popović dok su igrali u Zvezdi onomad. Previše slobode ima u igri, što je ponekad ok, ali ako udje u lošu seriju indeks mu je u minusu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Večeras moje komšije iz Laktaša jebu Đetiće...pazte šta sam reko
Veceras Vlada jebe crnogorce. Mora nekako da se oduzi timu koji je za dve godine upropastio lololo
http://www.kosarka24.com/vesti/kls/12397-mega-izasla-iz-predsednistva-kls-a-zbog-prepirki-partizana-i-zvezde
Што мрзим таква окрњена саопштења. Класично привлачење пажње
нека лепо кажу, излазимо због те одлуке у корист Партизана/Звезде и то је то.
Kakva korist bilo koga? Mega je koliko znam uzdržana od starta. Ćoki ima dva kluba i dva glasa i postavio svog čoveka na čelo a Partizan i Radnički(valjda) se protive. Za ostale ne znam kako glasaju al u suštini vrv kako im neko kaže odnosno od koga u tom trenutku imaju veću korist.
Sve je počelo tom bolesnom opsesijom ćoravog da postavi lično svoju podguznu muvu i on od toga neće da odustane a debeli naravno neće ništa da mu prepusti bez inaćenja i borbe. Jedenje govana ako mene neko pita i jedne i druge strane. A Zalizani neće da ratuje ni sa jednima ni sa drugima jer se zna koji su njegovi glavni interesi, prodaja igrača. Pametan čovek.
Mrtva Igokea i VJ. Usta ih glupa jebem, koliko ne znaju ništa. 10 napadasamo šutiraju za tri a vola ne mogu da ubodu.
Чек, данас сам нешто гледао али нисам сигуран, вама је само Будућност конкурент за то рецимо четврто место?
Ако је тако, они имају тежак распоред, нешто не верујем да имају велике шансе за фајнл фор.
Budućnost ili Cibona. U Podgorici se manje više sve odlučuje kolo pred kraj.
Сад гледам Будућност први пут ја мислим, ок су екипица, много волим овог Ћапина, не знам што га није неко од близанаца узео, баш користан играч.
Zato što je rupa u odbrani i u EL ne bi mogao apsolutno ništa.
Dobar je Ćapin, ali mnogo troši lopte. Nešto kao Jeretin ili Popović dok su igrali u Zvezdi onomad. Previše slobode ima u igri, što je ponekad ok, ali ako udje u lošu seriju indeks mu je u minusu.
Ćapin klasičan indijanac, ekipe kao Mutina plaču za njim.
Nemojte molim vas stavljati Capin i dobar u istu recenicu.. taj da valja ne bi otisao ni u radnicki ni u buducnost.
E da smo mogli dovesti Armsteda iz Krke nekad?
Da, al Ćapin bi možda mogao pod Duletom da se pretvori u baš oružje. Jebiga, neće pod Mutom postati odgovoran igrač sigurno.
Meni takvi igrači vape za trenerom roditeljem, i ko da negde u dubini duše to i sami žele.
Ма за Муту су играчи као Мариновић, па видиш да му је као син
haha da
Dule im pretio vadjenjem ligamenata ako se ne poprave:
http://novosti.rs/vesti/sport.295.html:482028-Kosarkasi-Partizana-na-treningu-u-7-casova#.Ux5IkPXjXZE.facebook
Bogdan ladno nosio KOBE 9 od NAIKA, dobijo izamerike, zato smo i izgubili, amerika nešto sipala u drogu.